Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Vliesbehang

Vliesbehang voor op de muur! Jazeker! Vliesbehang is zeer geschikt om een fotobehang op te drukken, omdat het een sterk materiaal is dat tevens scheurvast is. Je kunt vliesbehang zelfs licht afnemen met een zachte (lichtvochtige) doek. Met dit behang zorg je voor een prachtige fotomuur in bijvoorbeeld de woonkamer of gang, en ook op kantoor in bijvoorbeeld een vergaderzaal.
Lees verder....
Er is een veelheid aan afbeeldingen mogelijk op vliesbehang. Muurmode biedt een uitgebreide standaard collectie waarbij wij een selectie van unieke afbeeldingen voor je hebben samengesteld. Deze modellen worden in standaard in verschillende maten aangeboden en kunnen we ook in afwijkende, gepersonaliseerde maten voor jouw muur maken. Tot welke grootte we een fotobehang kunnen maken, verschilt per model omdat dit afhankelijk is van de kwaliteit van de foto. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Hoe werkt vliesbehang precies?

Het vliesbehang dat wij je bieden wordt geproduceerd op een rol in banen. De banen hebben de hoogte van jouw muur en je plakt ze in de breedte strak tegen elkaar op de muur. Het kan zijn dat de laatste baan een witte strook heeft om tot de juiste breedte van het fotobehang te komen, dit kun je makkelijk afsnijden met bijvoorbeeld een stanleymes. Het bevestigen van vliesbehang is erg eenvoudig omdat je de lijm op de muur smeert en het behang hier tegenaan plakt. Je hebt geen gedoe meer met een behangtafel. Je moet alleen wel opletten dat je de juiste lijm gebruikt, speciaal voor vliesbehang. Je kunt niet behanglijm voor gewoon behangpapier gebruiken, aangezien je hierbij de lijm op het behang zelf moet aanbrengen. Je kunt ook de uitgebreide plakinstructies voor vliesbehang lezen als je meer wilt weten over hoe het precies werkt.

Populaire standaard modellen vliesbehang

Zoals gezegd zijn er allerlei afbeeldingen op vliesbehang mogelijk. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke look of juist een wereldse uitstraling, je vindt het allemaal in de uitgebreide collectie vliesbehang. We zetten graag een aantal populaire modellen voor je op een rijtje. Als je op zoek bent naar een zonnige look op de muur is het vlies fotoehang Zonnestralen in het bos een goede keuze. Hierbij geniet je van een panorama foto van een bos in vrolijke kleuren waar de zon tussen de bladeren doorschijnt. Met het vlies fotobehang Bos in de mist haal je ook een fotobehang met een bos in huis, alleen in een heel andere stijl. Dit fotobehang zorgt voor een mysterieus uiterlijk doordat de toppen van de bomen door mist omgeven zijn. Wil je een wereldkaart op de muur plakken zonder plaatsnamen met alleen de markering van de continenten? Het vlies fotobehang Wereldkaart vintage geeft je muur een stoere look in natuurlijke tinten. Als je dagelijks wilt genieten van een uitzicht op duinen met het helmgras en de ondergaande zon moet je zeker het model Vlies fotobehang Avond zee eens bekijken. Tot slot lichten we graag het Vlies fotobehang Tijger sepia uit. Deze prachtige foto van een close-up van een tijger geeft niet alleen je muur, maar de hele kamer een stijlvolle look.

Gepersonaliseerd vliesbehang

Goed om te weten! Naast onze standaard collectie vliesbehang hebben we ook de optie om een vlies fotobehang van een eigen foto voor je te maken. Zo kun je die ene mooie vakantiefoto of dat prachtige landschap waar je een keer een foto van hebt genomen op de muur vereeuwigen. Mail ons je foto en de maat van de muur en we kijken graag vrijblijvend voor je wat mogelijk is. Tot slot kun je bij Muurmode ook in een fotodatabase tussen duizenden en duizenden foto´s jouw perfecte afbeelding zoeken. Dit behang wordt ook op vliesbehang gedrukt, precies in de maat die jij wenst te ontvangen. Wist je trouwens dat we al het vliesbehang, zowel onze standaard collectie als gepersonaliseerde modellen, ook uit één stuk op airtex kunnen maken? Als je contact met ons opneemt, vertellen we je er graag meer over.

Artikelen 1 tot 20 van 210 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 210 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5