Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Bomen behang

Met een bomen behang haal je een stukje natuur in je kamer. De mogelijkheden zijn eindeloos met het brede aanbod aan foto´s waar een bomen behang van gemaakt kan worden. Takken met groene blaadjes waar de zon op schijnt, mooie herfsttinten zoals je die in het najaar in het bos ziet, bamboe-stengels die naar de hemel reiken, een bomen behang in zwart-wit of juist een bijzonder berkenbos. Met bomen behang is het allemaal mogelijk!
Lees verder....
Voor een natuurlijke look in je interieur kies je voor een bomen behang. Of je nu een klassieke inrichting hebt, een industriële look mooi vindt of een kamer vol levendige kleuren hebt; bomen behang past in elke kamer in huis. Ook op een kantoor of bijvoorbeeld in een restaurant geeft het een stijlvol uiterlijk.

Populair bomen behang

Bomen behang is een populair behang om je kamer een nieuwe look te geven. Het past erg goed in zowel de woonkamer voor een natuurlijk interieur, als bijvoorbeeld de slaapkamer voor een rustgevende uitstraling. Graag zetten we een aantal populaire modellen, in verschillende sferen, voor je op een rijtje. Het fotobehang Herfst bos is één van de bestsellers van Muurmode. En dat is te begrijpen want voor een lage prijs tover je de hele wand om met dit papieren fotobehang waar de zonnestralen tussen de bomen te zien zijn. Een heel andere look creëer je met het vlies fotobehang Bos in de mist. Je ziet de toppen van de berkenbomen in een mistige omgeving. Een bijzonder bomen behang in zwart-wit tinten is het fotobehang Avalon. Met het vlies fotobehang Voorjaarszon haal je een lentelook in huis. Geniet van de zonnestralen op de takken met jonge, groenen blaadjes eraan. Wil je juist een mysterieuze look creëren? Kies dan voor het vlies fotobehang Bomen in mistig bos. Hierbij zie je de silhouetten van bomen in stijlvolle kleuren om dagelijks naar te kijken. Een ander populair bomen behang is het vlies fotobehang Boomstammen. Een close-up van de lichte berkenstammen past heel goed in zowel een modern interieur als een kamer met een landelijke sfeer.

Gepersonaliseerd fotobehang

Heb je zelf een mooie foto in een bos gemaakt die je op jouw muur wilt vereeuwigen? Of ben je een foto in een beeldbank op internet tegengekomen die perfect in jouw interieur past? Het is bij Muurmode ook mogelijk om een bomen behang van een eigen foto te maken. Je kunt ons vrijblijvend de foto en de maten van jouw muur mailen, dan geven we je graag meer informatie over de mogelijkheden. En wist je dat we de vliesbehangen uit deze categorie op maat kunnen maken? Geef ons de maat van jouw muur en we sturen je vrijblijvend een voorbeeld en offerte op maat. Ook kunnen we het bomen vlies fotobehang van Airtex maken. Hierbij ontvang je een behang uit één stuk. Voor al deze opties kun je contact met ons opnemen.

Artikelen 1 tot 20 van 38 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 38 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2