Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Canvasschilderij

Wil je een originele muurdecoratie in huis halen? En elke dag genieten van schilderijen die je normaal gesproken alleen in musea vindt? Kies dan voor een canvasschilderij. Bij Muurmode vind je een uitgebreide collectie canvasschilderijen om de wand in bijvoorbeeld je woonkamer of studeerkamer mee te versieren. Kies jouw favoriete schilderij en laat hier een canvasschilderijk van drukken in de maat die jij wenst.
Lees verder....
Een canvasschilderij is een canvasdoek waarop een afbeelding van een schilderij geprint is. Van oorsprong gebruikten kunstschilders vaak canvas om hun kunstwerken op te schilderen. En nu kun jij deze schilderijen laten afdrukken op een mat canvas. Het doek wordt om een houten frame gespannen, net zoals de kunstschilders dit oorspronkelijk deden om het te kunnen schilderen. De schilderijen die je bijvoorbeeld in het Rijksmuseum vindt, zijn bij uitstek geschikt om een canvasschilderij van te laten maken. Door te kiezen voor canvas zorg je voor een authentieke uitstraling.

Populaire modellen voor een canvasschilderij

Graag zetten we een aantal populaire modellen van een canvasschilderij voor je op een rijtje. Dit zijn allemaal canvasdoeken met een afbeelding van een bekend schilderij. Het canvasschilderij Meisje met de Parel is één van de bestsellers in deze categorie. Het schilderij van de Hollandse meester Johannes Vermeer is in 2006 in een verkiezing van dagblad Trouw gekozen tot het mooiste schilderij van Nederland. Je kunt hier nu dagelijks van genieten met dit canvasschilderij. Een ander populair canvasschilderij is het canvasdoek Amandelbloesem. Dit schilderij van Vincent van Gogh maakte hij voor zijn pasgeboren neefje en het toont de amandelbloesem tegen een helderblauwe lucht. Ook het werk ´Het melkmeisje´ van Johannes Vermeer kun je als canvasschilderij in huis halen. Je hoeft niet naar het Rijksmuseum om van dit indrukwekkende schilderij te genieten. Voor een stijlvolle look met een afbeelding van bloemen in een glazen vaas op een stenen blad kies je het canvasschilderij Still Life with Flowers in a Glass van de Utrechtse schilder Jan Davidsz. Een ander populair schilderij om een canvasschilderij van te maken is ´Kinderen der zee´. Hierbij zie je kinderen aan de waterrand op het strand spelen met een zeilbootje. De stijl van dit canvas schilderij is ingetogen en sober.

We kunnen trouwens van alle schilderijen in de categorie Rijksmuseum behang ook een canvasschilderij maken. Neem vooral contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen. Ook als je op zoek bent naar een canvasschilderij in een afwijkende maat, zitten we natuurlijk klaar om je verder te helpen.