Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Strand behang

Beeld je in dat je heerlijk in de hangmat ligt, met een drankje in je hand, de zon die straalt, je voelt een zacht briesje door de takken van de palmbomen en de helder blauwe zee ligt aan je voeten. Dit heerlijke vakantiegevoel haal je nu makkelijk in huis. Laat je even meenemen naar een andere wereld met de fotobehangen uit deze categorie fotobehang strand.
Lees verder....
Natuurlijk vind je hier niet alleen fotobehang met hagelwitte stranden, ook fotobehang met de uitgestrekte zee en het Nederlandse duinlandschap voor op de muur kun je hier ontdekken. Of je dus juist een tropische look zoekt voor op de muur of liever voor een fotobehang in natuurlijke tinten kiest, het fotobehang strand in deze categrie biedt het je allemaal.

Populair fotobehang strand

Kun je niet kiezen uit de vele aangeboden modellen wat je in huis wilt halen? We zetten graag een aantal populaire modellen voor je op een rijtje. Eén van de meest populaire modellen in de categorie fotobehang strand is het fotobehang White horses waarbij paarden door de branding op het strand rennen. Om het gevoel van wapperende gordijnen door een zacht zomerbriesje te krijgen, kies je het fotobehang Malibu. Hierbij lijkt het of je vanuit je woonkamer zo een serre aan het strand opstapt. Het fotobehang Mediterranean zorgt voor een constant vakantiegevoel met een zwembad tussen de palmbomen en uitzicht over de zee. Als je op zoek bent naar een wallpaper van de wilde zee die het strand opstroomt, moet je zeker een kijkje nemen bij het Vlies fotobehang Verlaten strand. Voor een mysterieze look is het fotobehang Hide out heel passend. Hierbij krijg je het gevoel of je vanuit een verlaten grot over het strand en de zee uitkijkt. En het vlies fotobehang Avond zee is een romantisch behang van de ondergaande zon op het strand.

Soorten behang om uit te kiezen

Je vindt in de categorie fotobehang strand zowel papieren behang als vliesbehang. Wat is nu het belangrijkste verschil? Het papierenbehang wordt geleverd in delen waarbij je de lijm op het behang zelf aanbrengt en die je iets overlappend op de muur plakt. Het vliesbehang wordt in banen geleverd waarbij je de lijm op de muur aanbrengt waarna je de banen strak tegen elkaar aan op de muur plakt. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor airtex behang. Dit is behang uit één stuk zodat je geen naden op de muur krijgt. Kijk zelf wat het beste past.

Zit er bij het fotobehang strand niet het model waar je naar op zoek bent? Neem dan vooral contact met ons op om vrijblijvend naar een gepersonaliseerd fotobehang te kijken.

Artikelen 1 tot 20 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2