Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Fotowand

Breng vrolijkheid en kleur in huis of geniet juist van een stijlvolle zwart-witte print. Met fotobehang heb jij het voor het zeggen. Door van je muur een fotowand te maken tover je je hele kamer om. Een wandfoto is niet alleen leuk voor in de woonkamer, maar ook in een slaapkamer, gang of studeerkamer kun je een muur met een grote foto bekleden. En zelfs voor professionele doeleinden als restaurants en kantoorpanden zijn er passende behangen verkrijgbaar.

Of je nu houdt van een natuurlijke uitstraling, een werelds uitzicht of juist abstracte kunst, met een wandfoto kun je alle kanten op. Je kunt niet alleen kiezen uit diverse motieven, ook de maten verschillen per model en vaak kunnen de behangen op maat gemaakt worden voor jouw muur. Daarnaast is een fotowand in diverse materialen verkrijgbaar. Graag zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Van welk materiaal wordt een fotowand gemaakt?

  • Voor een foto wand kun je kiezen uit een papieren fotobehang, vliesbehang en airtexbehang. Papieren fotobehang is een relatief goedkope manier je muur om te toveren. Het is in verschillende maten verkrijgbaar en met een veelheid aan afbeeldingen. Van mooie (duin)landschappen en uitgestrekte stranden met palmbomen tot de highlights van wereldsteden en behangen om een natuurlijke look in huis te halen. Je kunt de fotomuur kiezen die het beste in jouw kamer past.
  • Daarnaast zijn er vele opties mogelijk met vliesbehang en airtexbehang. Hierbij kan je kiezen uit onze standaard selectie met afbeeldingen die variëren van bossen, bloemen, dieren en ander natuurschoon tot steden, skylines en oosterse sferen. Daarnaast kun je ook een fotowand van een eigen foto laten maken. Zo krijg je een unieke wandbekleding. Heb je zelf geen foto en kun je ook in het standaard assortiment niet vinden? Dan kun je ook een kijkje nemen in de beeldbank van Muurmode, waar je tussen duizenden foto´s jouw favoriet kunt vinden.
  • Wil je niet je hele muur een ander uiterlijk geven maar liever een accent aanbrengen? Dan kun je ook voor een kleinere fotomuur kiezen in de vorm van een poster. Posterbehang is met diverse afbeeldingen verkrijgbaar. Dus of je nu een stadse look of juist een rustgevend landschap in huis wilt halen, met posterbehang is het allemaal mogelijk. Posterbehang is trouwens van papierenbehang gemaakt.

Zoals je kunt lezen zijn er volop mogelijkheden om je muur om te toveren in een spectaculaire fotowand. Voor welke manier kies jij? Neem snel een kijkje in het uitgebreide assortiment van Muurmode en kies jouw favoriete wandfoto uit!