Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Foto behang voor een nieuwe look op de muur!

Het zal je niet verbazen dat wij fan zijn van foto behang op de muur. Het is een makkelijke manier om niet alleen je wand een nieuw uiterlijk te geven, als ook de hele kamer. Door voor een bepaalde stijl en sfeer te kiezen, geef je een ruimte een metamorfose. En met het brede aanbod aan foto behang is er voor iedere ambience een passend model te vinden. Foto behang is al jarenlang in opkomst als originele muurdecoratie. In tegenstelling tot standaard gekleurd behangpapier of verf, kun je met foto behang je muur je muur een originele uitstraling geven doordat je een foto op de muur plakt. Je bent niet gebonden aan één kleur, maar kunt kiezen voor een print met de uitstraling die jij wenst. Of je iets zoekt in vrolijke, sprekende kleuren of in zachte tinten, met foto behang is het allemaal mogelijk.

Populaire sferen foto behang

We zetten graag een aantal populaire stijlen voor foto behang voor je op een rijtje. De natuurlijke sfeer is erg populair voor in huis. Buiten binnen halen zorgt voor een vrijheidsgevoel in huis. Je kunt dagelijks van de natuur genieten zonder de deur uit te hoeven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat in de categorie bomen behang enkele bestsellers voor foto behang zitten. Modellen met witte berkenbomen of juist groene bossen waar het zonlicht tussen de bladeren doorschijnt. Het is allemaal mogelijk. Ook de categorie bloemen fotobehang bevat vele goedlopende modellen – van tulpenbehang tot paardenbloemen in close-up. Een andere stijl voor een natuurlijke uitstraling is een strand behang. Of je nu kiest voor een foto behang met de woeste Noordzee of juist voor een tropisch strand met palmbomen, in deze categorie vind je voor ieder iets.

Kunstzinnig fotobehang

Natuurlijk zijn niet alleen fotobehangen in een natuurlijke sfeer populair. Ben je op zoek naar een kunstzinnige sfeer voor bijvoorbeeld de woonkamer? En wil je uitkijken op een schilderij van één van de Hollandse Meesters? In de categorie Rijksmuseum behang vind je foto behang van schilderijen die in het Rijksmuseum te bewonderen zijn. Je kunt zo dagelijks genieten van echte kunstwerken op jouw muur. Ook met een zwart wit behang kies je voor een kunstzinnige look op de muur. Ga bijvoorbeeld voor een foto met wilde dieren of juist een uitzicht over een wereldstad als New York.

Neem vooral een kijkje in de uitgebreide collectie en zoek jouw favoriete foto behang uit! Als er vragen zijn, zitten we natuurlijk klaar om je verder te helpen.