Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Industrieel behang

De trend met een industriële look in je kamer blijft populair. Door te kiezen voor een industrieel behang met een steenmotief, een beton behang of juist een steigerhout behang zorg je voor een stoere, rauwe uitstraling. In deze categorie vind je behangen in de stijl van Piet Hein Eek die bekend is om zijn sloophout behang en designs vergelijkbaar aan de Piet Boon ontwerpen voor beton behang.
Lees verder....
In deze categorie vind je zowel vliesbehang als papieren behang met een industriële look. Vaak vind je vergelijkbare prints in zowel papier als vlies. Zo kun je zelf kiezen wat het beste bij jouw budget en behangwensen past. Papieren behang wordt in delen geleverd waarbij je de lijm op het behang zelf aanbrengt. Daarentegen wordt vliesbehang in banen geleverd en breng je de lijm rechtstreeks op de muur aan.

Industrieel behang voor thuis

Een industrieel behang in de woonkamer kan een onverwacht warme uitstraling hebben. Je verwacht misschien een koele, afstandelijke sfeer, doordat bij een industrieel interieur vaak aan het gebruik van grijstinten wordt gedacht. Natuurlijk kun je fotobehang in deze style vinden. Maar door te kiezen voor een industrieel behang met steigerhout of een tegelpatroon zorg je juist voor een aantrekkelijke, zachte sfeer. Zo haal je warme, aangename kleuren in huis die je verder kunt combineren met industriële accessoires. Industrieel behang is trouwens niet alleen aantrekkelijk voor de woonkamer, ook de eetkamer, de gang of een modern kantoorpand geef je snel een industriële look met fotobehang.

Populair industrieel behang, zoals beton behang en behang steigerhout

Er is een brede keuze voor verschillende prints industrieel behang. Graag zetten we een aantal populaire modellen van industrieel behang voor je op een rijtje. Welke is jouw favoriet? Het papieren fotobehang Vintage sloophout is een bestseller. En dat is niet verwonderlijk want voor een lage prijs geef je jouw muur een look met sloophout in pasteltinten. Een heel andere sfeer krijg je met het fotobehang Stone Wall. Hierbij lijkt het of je een stenen muur in huis hebt. Het fotobehang Wooden Wall geeft je inrichting een natuurlijke uitstraling met warme houttinten. En wie op zoek is naar een look met betonblokken op de muur, moet zeker het fotobehang Concrete Blocks bekijken. Wil je juist een marmerlook op de muur? Neem dan eens een kijkje bij het vlies fotobehang Marmer.

Heb je zelf een idee of een foto voor een industrieel behang? Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina