Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Goedkoop fotobehang

Wie zijn muur een nieuw uiterlijk wil geven heeft niet gelijk een groot budget nodig. Er is allerlei goedkoop fotobehang verkrijgbaar waarmee je snel, makkelijk en dus met weinig geld je kamer kunt omtoveren. We laten je graag zien hoe je binnen je budget blijft en toch een andere, vernieuwde sfeer in huis haalt.

Goedkoop fotobehang

Goedkoop fotobehang voor een nieuwe look

Met fotobehang geef je niet alleen je muur, maar gelijk je hele kamer een nieuwe look. Door te kiezen voor een foto op de muur en hier het accent op te leggen, kun je de rest van de inrichting neutraal houden. Fotobehang is in verschillende maten verkrijgbaar, waarbij natuurlijk een grotere afbeelding meer kost dan een kleinere maat. Ook is het materiaal waar je voor kiest bepalend voor de prijs. Wist je dat goedkoop fotobehang al voor minder dan €50 euro verkrijgbaar is? En je kunt ook een kijkje nemen in onze outlet, waar je goedkoop fotobehang in de aanbieding vindt. Voor een paar tientjes kun je hier een fotobehang op de kop tikken.

Van welk materiaal is goedkoop fotobehang gemaakt?

Als je besluit met fotobehang je muur een nieuwe look te geven, kun je kiezen uit verschillende materialen, waar ook prijsverschil tussen zit. Fotobehang is bij Muurmode standaard verkrijgbaar in papieren behang, vliesbehang en airtex. De goedkoopste optie voor fotobehang is behangpapier. Je vindt goedkoop fotobehang van behangpapier in allerlei afmetingen, dit staat per model aangegeven. Bij vliesbehang en airtex naadloos behang is de prijs van het fotobehang afhankelijk van de maat die je kiest. Je vindt standaard verschillende maten aangeboden, ook gepersonaliseerde maten zijn hier mogelijk. Je kunt er dus ook voor kiezen om niet een hele muur te behangen, maar slechts een gedeelte. Dit scheelt natuurlijk ook in de prijs. Voor meer informatie over gepersonaliseerde maten en prijzen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Uitgebreide collectie fotobehang

Door een brede collectie fotobehang aan te bieden, is er voor elk budget en alle wensen een passende oplossing voor op de muur te vinden. In een veelheid aan stijlen! Met goedkoop fotobehang kun je voor een klein prijsje een nieuwe uitstraling geven aan bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. Enthousiast geworden om met fotobehang een nieuwe look voor de muur te creëeren? Neem eens een kijkje in de gehele collectie fotobehang.

Ps. Lees ook verder voor een exclusieve kortingscode voor alle producten op onze website........