Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Goedekope muurstickers

Iedereen is soms toe aan wat veranderingen in je interieur. Mogelijk wil je alleen niet een groot budget besteden om allemaal nieuwe dingen aan te schaffen. Gelukkig is dit ook helemaal niet nodig. Als je je interieur graag een nieuwe look wilt geven zonder veel geld hieraan uit te geven, zijn goedkope muurstickers een goede keuze. Daarmee kun je je woon-, slaap- of werkkamer een compleet andere sfeer laten uitstralen. Het assortiment aan goedkope muurstickers is enorm groot, waardoor er voor ieder wat wils is, en allemaal dus tegen een zeer acceptabele prijs.

Ook al zijn muurstickers goedkoop, ze hebben absoluut geen prullige uitstraling. In tegendeel, onze muurstickers zijn gesneden uit vinyl en zorgen voor een effect waarbij het net lijkt of het ontwerp bijna in de muur zit verwerkt. Vinyl garandeert verder een topkwalititeit stickers die lang meegaan! Met deze muurstickers lijkt het net alsof je een professionele muurschildering hebt, veel mooier dan menig amateur beschildering!

Hoe vind ik de juiste goedkope muursticker voor mij?

In het ruime aanbod kan het lastig zijn goedkope muurstickers te vinden die bij jouw smaak passen. Een paar tips waar je op kunt letten in je zoektocht naar goedkope muurstickers:
  • Twee-kleurige stickers zijn altijd duurder dan stickers die uit één kleur bestaan.
  • Soms bestaat een sticker uit een set kleinere stickers, zo krijg je dus meer stickers voor de prijs van één!
  • Natuurlijk geldt ook hier de vuistregel: hoe kleiner de sticker, hoe kleiner de prijs.

Top 6 goedkope stickers

Om je wat op weg te helpen in je zoektocht naar leuke én goedkope muurstickers, hebben we onze top 6 favoriete muurstickers van onder de €50 op een rijtje gezet. Tussen onze favorieten vind je onder andere een mooie tekststicker, een goedkope muurstickerset met allerlei vlinders en een leuke decoratieve sticker van een kapstok. De diverse ontwerpen zijn erg geschikt voor allerlei kamers in huis en zelfs je werkplek kun je ermee decoreren. Laat je inspireren!
PS. Klik op de foto en je gaat gelijk naar de details over de desbetreffende sticker.

Voor meer muurstickers in verschillende prijsklassen neem je gauw een kijkje in ons uitgebreide assortiment muurstickers.

PS. Lees ook verder voor een exclusieve kortingscode voor alle muurstickers (en andere muurproducten) op onze website.......