Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Fotobehang a la carte

Heb je een specifieke afbeelding in gedachten voor op je muur? Of vind je tussen het aanbod van behangen niet direct een foto die helemaal naar jouw wens is? Geen probleem. Vanaf nu kun je uit duizenden en duizenden foto's jouw favoriete afbeelding kiezen. En het mooie is, het wordt precies gemaakt op de maat die jij nodig hebt voor jouw muur. Het enige dat je hoeft te doen is een zoekwoord invullen (bijvoorbeeld New York of strand) en door de selectie te bladeren om jouw favoriet te kiezen.

Zoek de perfecte foto voor jouw fotobehang:

Vul hieronder de afmetingen van jouw muur in centimeters in. Je krijgt gelijk een voorbeeld hoe de foto er op jouw muur uit komt te zien. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw behang op maat gemaakt wordt. LET OP: het behang wordt standaard geprint op vliesbehang in banen.
Wil je fotobehang op Airtex, uit één stuk en dus naadloos behang? Dat kan. Stuur ons dan even mailtje en we passen de bestelling voor je aan!

Voorbeeld

Gewenste afmetingen

Breedte:
cm
Hoogte:
cm
Afmeting: 
Prijs: 120 €

(*)Bereken de prijs en zie gelijk hoe de foto wordt bij deze afmetingen.Het fotobehang wordt gemaakt van hoogwaardig vliesbehang, dat sterk is, resistent tegen vocht en zeer makkelijk op te plakken. Bij vliesbehang breng je de lijm namelijk direct op de muur aan. Je hebt geen behangtafel meer nodig en hoeft de lijm niet te laten inwerken. Daarnaast krimpt vliesbehang niet nadat het met de lijm in aanraking komt en is het vele malen sterker dan papierbehang. De prijs per m2 is €30,- met een minimum prijs van €120,- (bij kleinere afmetingen wordt dus de minimum prijs gerekend). De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Kies dus snel een foto die gegarandeerd de juiste kwaliteit heeft en creëer je eigen fotobehang.