Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

New York behang

Op zoek naar fotobehang New York? Bij Muurmode vind je een uitgebreide collectie met allerlei foto´s. Of je nu een New York behang met de Brooklyn Bridge, een fotobehang met de haven of een vogelperspectief van The Big Apple op de muur wilt plakken. Je vindt het allemaal, en meer. Zowel in kleur, met lichtjes bij nacht als in zwart-wit.
Lees verder....
New York is een populaire bestemming voor bijvoorbeeld een lang weekend er tussen uit. En dat is niet verwonderlijk met alles wat er te doen en zien is. Deze bruizende stad heeft haar bijnaam ´the city that never sleeps´ te danken aan de eeuwige drukte. Of je nu op Times Square staat, door het Central Park loopt of een bezoekje brengt aan de Manhattan Harbour; er is altijd leven in de winkels, restaurants en op straat. Deze bedrijvigheid kun je nu ook in huis of op kantoor halen met een fotobehang New York.

New York behang voor thuis

New York behang is zeer geschikt voor elke kamer bij jou thuis. En met het brede aanbod, kan het lastig kiezen zijn welk fotobehang je moet kiezen. Graag zetten we daarom een aantal populaire modellen voor je op een rijtje. Je kunt een posterbehang in de werkkamer ophangen, zoals het zwart-wit fotobehang Brooklyn Bridge, waarbij het lijkt of je vanachter je bureau zo over de Brooklyn Bridge uitkijkt. Het fotobehang Penthouse past heel goed in de woonkamer. Dit ontwerp brengt diepte in de kamer en laat je vanaf grote hoogte uitkijken over de stad. In de slaapkamer val je in slaap met het Fotobehang Neon waarmee je de gehele muur omtovert. Een andere populaire look voor bijvoorbeeld de woonkamer is het vlies fotobehang Lucht van Manhattan. Dit fotobehang waarbij het Empire State Building centraal staat, biedt een vogelperspectief over de stad waarbij de zon door het wolkendek probeert te breken. En tot slot biedt het vlies fotobehang taxi in Manhattan een verrassende look voor in de gang of bijvoorbeeld een tienerkamer. Met de vele keuzes in modellen is er altijd een passend New York behang voor jouw kamer te vinden.

Bezienswaardigheden met New York behang

De bekendste bezienswaardigheid van New York is waarschijklijk wel het Vrijheidsbeeld. Maar natuurlijk is er veel meer te zien en beleven. Het theater op Broadway waar je bijvoorbeeld een musicalvoorstelling kunt gaan bekijken, maar ook het Empire State building trekt veel bezoekers. En om even te relaxen tussen het vele wandelen door, kun je met een boek jezelf neervleien in Central Park. Om van dit alles te genieten, hoef je nu niet meer naar New York af te reizen. Met een New York behang geniet je dagelijks van al dit moois, gewoon in je eigen kamer. Je kunt kiezen uit verschillende materialen en maten voor het fotobehang. Als je hier vragen over hebt, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Met fotobehang New York haal je een stukje van The Big Apple bij jou in huis!

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina