Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Fotobehang

Fotobehang is een populaire vorm van muurdecoratie. En dat is niet verwonderlijk, want het is een snelle en eenvoudige manier om je muur om te toveren en een geheel nieuwe sfeer in elk vertrek van je huis, kantoor of bedrijfspand te creëren. Fotobehang is verkrijgbaar in diverse maten, in verschillende materialen en met een veelheid aan afbeeldingen in allerlei sferen. Kies dus zelf wat het beste in jouw ruimte past.
Lees verder....
Fotobehang is een behang met een uitvergrote foto waarmee je je muur omtovert tot een bloemenveld, een parelwit strand met helderblauwe zee of waarbij je elke dag uitkijkt over je favoriete stad. De behangen zijn ingedeeld in categorieen, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. In de slaapkamer kun je elke avond wegdromen op de Afrikaanse savanna met de wilde dieren, in de studeerkamer krijg je inspriratie van boedha behang en vanuit de woonkamer lijkt het of je zo het bos inloopt.

Foto behang wordt in allerlei maten geproduceerd, per model staat het formaat aangegeven. Als je niet gelijk je hele muur een ander uiterlijk wilt geven, kun je ook kiezen voor een muurposter. Dit is posterbehang in een kleiner formaat, waarmee je een accent aan je muur geeft. En Muurmode heeft ook deurposters in haar assortiment, zodat je ook deze kunt meenemen in het decoreren van je kamer. Met een deurposter stap je letterlijk door de deur een andere wereld in. Er is van alles mogelijk. Je kunt hier een kijkje nemen in onze standaard collectie fotobehang. Er is ook een collectie fotobehang speciaal voor kinderen verkrijgbaar waarmee je de baby- of kinderkamer kunt aankleden.

Vliesbehang en papieren fotobehang
Voor het fotobehang bij Muurmode kun je uit twee soorten materiaal kiezen. Papieren behang is fotobehang dat in delen wordt geleverd die je naast en boven elkaar plakt. Deze standaard modellen kun je makkelijk op maat snijden mocht je muur kleiner zijn dan het aangeboden formaat. Echter, wij kunnen het formaat van deze modellen niet voor je aanpassen als je muur groter of kleiner is. Bij het opplakken van dit behang moet je de behangdelen met lijm insmeren en niet de muur. Vlies fotobehang kunnen we wel op maat voor je maken, het verschilt per model tot welke maat we de foto kunnen uitvergroten, omdat dit afhankelijk is van de kwaliteit van de foto. Dit behang is gemaakt van vlies materiaal dat steviger is dan papieren behang en beter bestand tegen vocht. Het behang wordt geleverd op een rol in banen die je naast elkaar tegen elkaar aan op de muur plakt. Voor het bevestigen van vliesbehang smeer je de lijm op de muur en niet het op behang. Let op dat je de juiste lijm voor het juiste soort behang gebruikt. Bij sommige papieren behangen wordt standaard lijm bijgeleverd. Deurposters en muurposters zijn van behangpapier gemaakt en kun je dus in principe op dezelfde wijze behandelen als het papieren fotobehang.

Fotobehang op maat
De modellen die je hier vindt, behoren tot onze standaard collectie fotobehang. Dit is maar een selectie van alles wat mogelijk is. Zit het fotobehang dat jij zoekt er dus niet bij, geen probleem. Je kunt ook een kijkje nemen in onze fotodatabase waar je afbeeldingen in kunt zoeken om een gepersonaliseerd vlies fotobehang van te laten maken. En heb je zelf een mooie foto die je op de muur wilt vereeuwigen? Ook dat kan. We kunnen een vlies fotobehang van jouw eigen foto voor je maken.

Artikelen 1 tot 21 van 404 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 21 van 404 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5