Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Wereldkaart behang

Op zoek naar een kaart van de wereld voor op je muur? Of je nu een reisliefhebber bent, een avonturier of juist liever lekker thuis op de bank zit met een kopje thee; een wereldkaart behang past bij iedereen in elk interieur. Ook voor de kleine avonturiers onder ons zijn er passende modellen te vinden. Doordat er verschillende stijlen fotobehang met wereldkaarten verkrijgbaar zijn, kun je zelf kiezen voor welke look je gaat. Bekijk de verschillende mogelijkheden!
Lees verder....
Een wereldkaart behang zorgt dat je een kaart van de wereld op de muur kunt plakken. Wist je dat een wereldkaart de aarde toont en daarbij het verschil tussen land en water laat zien? Anders is het geen echte wereldkaart. Elke ruimte in huis kan omgetoverd worden met een wereldkaart behang. Zo bekijk je de wereld vanuit je eigen woon-, slaap- of studeerkamer. Een wereldkaart behang is trouwens ook erg leuk voor de kinderkamer. Geef jouw kamer een avontuurlijke look met een wereldkaart behang!

Wereldkaart behang op de muur

Als je denkt aan een wereldkaart behang, kan het lijken of er weinig keuze is met modellen om uit te kiezen. Een wereldkaart is tenslotte een wereldkaart. Maar niets is minder waar! Van fotobehang met een vintage wereldkaart tot detailleerd wereldkaart behang, het is allemaal verkrijgbaar. In onze collectie vind je wereldkaarten waarbij duidelijk de staatkundige grenzen worden getoond, zoals dit officieel heet. En waar je bijvoorbeeld verschillende plaatstnamen kunt lezen. Je kunt echter ook kiezen voor meer abstracte modellen waarbij je wel de continenten ziet, maar niet de verschillende landen kunt onderscheiden. Ook qua kleuren zijn er allerlei verschillende opties om uit te kiezen.

Populair wereldkaart behang

We zetten graag een aantal populaire modellen voor je bij elkaar om de keuze makkelijker te maken. Het fotobehang gedetailleerdere wereldkaart toont niet alleen de hoofdsteden van de verschillende landen op de wereld, maar ook allerlei plaatsnamen. Voor een stoere look in de kamer in natuurlijke tinten, kun je het Vlies fotobehang wereldkaart vintage kiezen of de papieren variant fotobehang vintage wereldkaart. Een ander bijzonder model is het fotobehang Silver world map met een grijze ondergrond en de plaatsnamen in het Engels. Het vlies fotobehang Wereldkaart blauw lijkt bijna geschilderd en de achtergrond lijkt een patroon met verfspatten te hebben. Wie op zoek is naar een tijdloos model met een wereldkaart in rustige tinten zonder tekst, moet zeker het Vlies fotobehang kaart van de wereld eens bekijken.

Bekijk alle modellen wereldkaart behang en zoek jouw favoriet uit om je muur een nieuwe look te geven!

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina