Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Juffrouw Vrolijk Behang

Speciaal voor Muurmode heeft Juffrouw Vrolijk behangen ontworpen in de voor haar zo kenmerkende stijl. Speels, kleurrijk en met een knipoog. De behangen met uiltjes, fotolijstjes en patchworkmotieven zijn zeer geschikt als kinderbehang en passen heel goed in baby- of kinderkamers. Door de verschillende kleurstellingen die verkrijgbaar zijn, is het behang leuk voor zowel jongens als meisjes.
Lees verder....
Juffrouw Vrolijk is van oorsprong gespecialiseerd in geboortekaartjes. Ze houdt van ontwerpen met veel kleur, rijtjes en stippen waar iedereen blij van wordt. Deze voor haar typerende stijl heeft ze ook doorgezet in de fotobehangen die zij heeft ontworpen. De ´kinderkamerkunst´ zoals ze het zelf noemt, zorgt voor een unieke sfeer in de babykamer. Maar ook in de kinderkamer bieden de kleurrijke behangen een leuke decoratie.

Aankleding in stijl
Om een sfeer passend voor een kleintje te creëeren in de babykamer waar veel geslapen wordt of natuurlijk in een kinderkamer die tevens als speelkamer wordt gebruikt, biedt het Juffrouw Vrolijk behang diverse afbeeldingen. Er zijn prints in roze en rode kleuren die zeer geschikt zijn voor een meisjeskamer. Natuurlijk worden de jongens niet vergeten en zijn er ook prints in stoere groene, bruine en blauwe tinten. En voor wie op zoek is naar een behang dat voor zowel jongens als meisjes gebruikt kan worden, zijn er ook prints in gemenge kleuren als rood en blauw. De behangen van Juffrouw Vrolijk zijn door de designs alles behalve saai en zorgen dat je elke keer weer iets nieuws op het behang ontdekt. Zo bestaat het patchwork behang niet alleen uit ruitjes en stippen, maar zijn er ook paddenstoelen en appeltjes in verwerkt. En in het lijstjesbehang bevat elk lijstje een andere afbeelding. Zo raak je niet snel op je behang uitgekeken.

Vliesbehang voor kinderen
De behangen van Juffrouw Vrolijk worden gemaakt van vliesbehang, waardoor ze niet alleen sterk zijn, maar ook makkelijk op te plakken. Het behang wordt in banen geleverd, je smeert de lijm op de muur en plakt hier de banen tegenaan. Het behang wordt standaard in één maat aangeboden, maar het is mogelijk om het vliesbehang helemaal passend op maat voor jouw muur te maken. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken. Voor iedereen die meer wil weten over vliesbehang, geef Muurmode graag meer informatie.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina