Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Ontdek alles over Muurmode

Muurmode biedt een collectie wanddecoratie en woonaccessoires aan van verschillende materialen en gebaseerd op diverse thema´s. De producten van Muurmode zijn ideaal voor het creëren van gepersonaliseerde interieuren. Een fotobehang of canvasdoek geeft een bijzonder en persoonlijk accent aan de woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld ook kantoor. Bij Muurmode vind je ideeën om je muur te decoreren en vele opties om jouw wanden te stylen. De muurdecoratie producten zijn ook origineel en leuk om als cadeau te geven.

Muurmode is ontstaan vanuit de gedachte dat interieur en mode aan dezelfde trends en vernieuwingen onderhevig zijn. Creatieve en extravagante designs uit de mode en reclame wereld worden in toenemende mate in de huiskamer verwerkt. Muren zijn bij uitstek geschikt om je woning een eigen stijl en modieuze look te geven. De collectie fotobehang van Muurmode is speciaal samengesteld door professionele designers. Dankzij de exclusieve ontwerpen is het eenvoudig je eigen muur om te vormen in een trendy of extravagante achtergrond.

Contactgegevens
Muurmode maakt onderdeel uit van Moods Design, gespecialiseerd in interieur design en muurdecoratie. Via onze online winkel bieden wij je een grote keus aan fotobehang, originele interieurstickers en canvasdoeken en leuke tuinposters aan.

Moods Design is gevestigd in Zwolle en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30244635, BTW-nummer NL819767190B01.

Moods Design
Potmarge 21
8032 LC Zwolle
(LET OP! Dit is niet het retouradres, neem hiervoor contact met ons op).

Ons bankrekeningnummer is NL40 RABO 0126 1487 08 (Rabobank) op naam van Moods Design te Zwolle. De BIC is RABONL2U.

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je contact met ons opnemen. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk per email, op werkdagen streven we ernaar binnen 24 uur te reageren. Indien gewenst kun je ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer +31 (0)38 773 99 95. Op werkdagen zijn we tussen 09.00 - 13.30 uur en 14.30 - 18.00 uur bereikbaar.