Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Behang kinderkamer

Ga samen met de dieren in het bos op safari, droom weg met de prinsessen die op hun prins wachten of maak je eigen verhaal met de sprookjesfiguren. Met kinderbehang geef je een kinder- of babykamer een passend uiterlijk. Of je nu een leuke speelkamer of een rustige slaapkamer van kinderkamers wilt maken, met fotobehang kan het allemaal. Snuffel rustig even rond in de uitgebreide collectie om iets passends te vinden.
Lees verder....
Ben je op zoek naar ideëen om de muur in de kinderkamer te verfraaien? Misschien vind je dit niet de makkelijkste kamer om een behang voor te kiezen, omdat je niet alleen rekening moet houden met wat jij leuk vindt, maar ook waar je kind van houdt. Gelukkig is er volop keuze uit kinderbehangen in diverse stijlen en thema´s. Zo kun je met een behang zelf kiezen welke sfeer je in de kinderkamer wilt brengen. Natuurlijk is volop keuze voor zowel jongens als meisjes. Je kunt gaan voor een lieve of juist stoere uitstraling en bijvoorbeeld een hele themakamer maken. Daarbij kun je de accessoires als lampen en gordijnen afstemmen op het gekozen fotobehang en zelfs met een speelkleed met speelgoed in dezelfde stijl de kamer decoreren.

Themakamers met Walltastic en Disney
De kinderbehangen van Walltastic zijn zeer geschikt om een kamer om te toveren in de stijl van een leuke (kinder)omgeving zoals de jungle, een voetbalstadion, een theekransje met prinsessen of de boerderij. Daarnaast zijn er prints van bekende film- en televisieprogramma´s zoals Bob de Bouwer, Dora en Brandweerman Sam waarbij je kind kan spelen met zijn of haar favoriete helden. En is je kind helemaal weg van de (teken)filmfiguren als Winnie de Poeh, Sneeuwwitje, Cars of Mickey Mouse? Er is ook een speciale collectie fotobehang van Disney vekrijgbaar om mee te spelen.

Kenmerken fotobehang
De sfeer in een kamer wordt voornamelijk bepaald door de kleuren die je gebruikt. De behangen voor de kinderkamer zijn vaak gemaakt met leuke, heldere kleuren zodat je kind volop in zijn eigen kamer kan spelen. Het lijkt zelfs bijna of hij/ zij de wereld die op het fotobehang staat afgebeeld binnenstapt. Ben je echter op zoek naar een wat rustigere aankleding van de kinderkamer? Dan kun je ook kiezen voor een muurposter waarmee je niet de hele wand versiert. Zo creëer je toch een gezellige sfeer zonder dat het overdadig wordt voor je kind. Natuurlijk kun je ook in de keuze van de rest van de aankleding van de kamer kijken kiezen of je voor een drukke of wat zachtere uitstraling gaat.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die er zijn voor behang voor de kinderkamer? Neem een kijkje in het assortiment van Muurmode.

Ps. Natuurlijk zijn deze behangen niet alleen geschikt voor de kinderkamer, maar ook erg leuk voor de babykamer.

Artikelen 1 tot 20 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2