Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Canvas

Een canvasdoek is een populaire wanddecoratie voor je woonkamer, een slaapkamer of de kinderkamer. Ook op bijvoorbeeld een kantoor is een canvasdoek een ideale manier om je inrichting een persoonlijk accent te geven. We hebben de optie om te kiezen voor binnengebruik maar je kan ook kiezen voor een canvasdoek die geschikt is om buiten op te hangen. Je kunt bij Muurmode kiezen voor een canvasschilderij met een afbeelding van bekende schilders, om een waar kunstwerk aan de muur te hangen. Een foto op canvas zorgt voor een unieke muurdecoratie en met een tekst op canvas geniet je dagelijk van bijvoorbeeld je favoriete spreuk, gedrukt op een canvasdoek.
Lees verder....
Naast onze breede collectie met standaard modellen canvasdoeken, kun je ook een canvasdoek van een eigen ontwerp laten maken. Want je mooiste foto of tekst verdient een plekje aan je muur. Een leuk idee is om meerdere canvasdoeken naast elkaar te plaatsen. Kies jouw favoriete prints voor op een canvasdoek en hang ze naast elkaar aan je muur voor een leuk geheel.

Waar is een canvasdoek van gemaakt

Ons canvasdoek is gemaakt van katoen en polyester en wordt opgespannen op een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout van 18mm dikte. De mix van katoen en polyester geeft het canvasdoek een karakteristieke look, heeft een matte afwerking. Als je kiest voor een buitencanvas dan wordt hij gemaakt van sterk pvc materiaal en gespannen op een geïmpregneerde houten frame dus dan kan je hem gerust buiten ophangen op de schutting of op de muur van je balkon. Canvasdoeken kan je makkelijk bevestigen met de tandhanger die gratis bij je bestelling wordt geleverd. Hierdoor is het ophangen van je canvasdoek een eenvoudige klus is. Natuurlijk kun je bij ons kiezen uit diverse maten voor het canvasdoek, zodat deze perfect op de muur past waar je hem wilt ophangen.

Canvasdoek voor thuis, op kantoor of voor in de tuin

Door het veelzijdige karakter van een canvasdoek kun je dit product eigenlijk overal waar je wilt op de muur ophangen. Thuis geef je de woonkamer een persoonlijke touch met bijvoorbeeld een canvasdoek met je favoriete spreuk of een canvasschilderij. In de slaapkamer kun je een foto op canvas ophangen, bijvoorbeeld met een gezinsfoto. En in de kinderkamer past een speciaal canvas met een foto of tekening van bijvoorbeeld dieren heel goed. Naast de afbeeldingen die je in onze standaard collectie canvasdoeken vindt, kun je dus ook een gepersonaliseerd canvasdoek maken. En ook de foto´s uit onze collectie vlies fotobehang kunnen we voor je op een canvasdoek printen.

Bekijk nu onze collectie met canvasdoek en zoek jouw favoriete model uit. Als je vragen hebt over het product canvasdoek of meer informatie wilt ontvangen over het personaliseren van een canvas doek, neem dan vooral contact met ons op. Ons team zit klaar om je verder te helpen en te zorgen dat je de perfecte canvas muurdecoratie ontvangt.