Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Fotobehang van eigen foto

Maak een uniek fotobehang met je eigen foto. Hulp nodig? Mail of bel ons 038 7739995 voor vrijblijvend advies en hulp.
Artikelnummer: FL_eigenfoto

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 30,00

Toegestane bestandstypes: jpg, jpeg, png, eps

Vul in centimeters de gewenste maat in
Bepaal de gewenste uitsnede

Beweeg de cursor over de foto en bepaal de uitsnede

* Verplichte velden

1. Zoek je favoriete foto uit

Gebruik bijvoorbeeld je eigen foto of zoek een afbeelding op onze beeldbank.

2. Vul de maten in en upload je foto

Vul de maat van je muur in en bereken het totaal aan m2 en de prijs. Upload je foto en plaats je bestelling.

3. Wij produceren je fotobehang

De foto wordt in ongeveer 5 werkdagen op vlies behang geprint en opgestuurd. Je hoeft het nu alleen nog op je muur te plakken.

  • - 30 euro per m2
  • - Sterk en stevig vliesbehang
  • - Op maat gemaakt
  • - Makkelijk aan te brengen
  • - Levering in zo'n 5 werkdagen
  • - Gratis verzending

Details

Maak je eigen unieke gepersonaliseerd fotobehang. Selecteer een mooie foto van goede kwaliteit en wij drukken de foto op behang op maat van jouw muur. Onze fotobehangen worden gemaakt van de beste kwaliteit vliesbehang. Dit materiaal is sterk, scheurvast en licht afneembaar met een zachte doek. Daarnaast is het makkelijk op te plakken. Je foto wordt gedrukt op banen die de hoogte van je muur hebben.Overigens kan de laatste baan wel witruimte bevatten, om het geheel passend te maken op de gekozen breedte. Dit kan eenvoudig worden weggesneden.

Eigen foto op fotobehang

Om je eigen foto te kunnen gebruiken voor het fotobehang is het belangrijk dat deze van voldoende kwaliteit is. Wij adviseren om een foto te gebruiken met minimaal 800 pixels per meter fotobehang. Als jouw muur dus bijvoorbeeld 400 cm breed is en 200 cm hoog heeft de foto minimaal 3200 x 1600 pixels nodig. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de foto. Hoe beter de kwaliteit van de foto, hoe scherper het behang op de muur wordt. Je kunt jouw foto vooraf altijd vrijblijvend naar ons mailen, dan kijken we met je mee of deze voldoende pixels heeft. Als de foto een andere verhouding heeft dan de muur en moet worden bijgesneden, zullen we je een voorbeeld mailen ter goedkeuring voordat we het behang in productie nemen. Heb je zelf geen geschikte foto of weet je niet hoe een beeldbank werkt? Zoek dan direct een geschikte foto uit in onze Fotodatabase.

Maten en prijs van het behang Voor het bestellen van vliesbehang kunt je de exacte maat van je muur aanhouden en dat is wat er geprint wordt. Als je er echter niet zeker van bent dat je muur helemaal recht loopt, raden we aan een paar centimeter extra aan te houden in zowel de breedte als de hoogte. De prijs voor gepersonaliseerd fotobehang is 30 euro per m2. Wij rekenen een minimumprijs van 90 euro, ook als jouw muur kleiner is.

Opplakken van je fotobehang Het opplakken van het vlies fotobehang is erg makkelijk. Je hoeft namelijk alleen de muur maar in te smeren met lijm en plakt de banen van boven naar beneden en van links naar rechts strak stotend tegen elkaar. Let op! Lijm wordt niet meegeleverd. Fotobehangen.nl adviseert Bison lijm voor vliesbehangen te gebruiken. Lees ook onze uitgebreide plakinstructies.

Extra informatie

Model nr FL_eigenfoto
Aanvullende informatie Het is ook mogelijk om te kiezen voor Airtex fotobehang wat naadloos behang is wat in één geheel geprint wordt. Mail ons je foto en de maat die je wenst en we informeren je over de mogelijkheden.
Proof

Voorbeeld