Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Fotobehang van eigen foto

Maak een uniek fotobehang met je eigen foto. Hulp nodig? Mail of bel ons 038 7739995 voor vrijblijvend advies en hulp.
Artikelnummer: FL_eigenfoto

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 30,00

Toegestane bestandstypes: jpg, jpeg, png, eps

Vul in centimeters de gewenste maat in
Kies het type behang

* Verplichte velden

1. Zoek je favoriete foto uit

Gebruik bijvoorbeeld je eigen foto of zoek een afbeelding op onze beeldbank.

2. Vul de maten in en upload je foto

Vul de maat van je muur in en bereken het totaal aan m2 en de prijs. Upload je foto en plaats je bestelling.

3. Wij produceren je fotobehang

De foto wordt in ongeveer 5 werkdagen op het gekozen behangsoort geprint en opgestuurd. Je hoeft het nu alleen nog op je muur te plakken.

  • - 30 euro per m2
  • - Sterk en stevig fotobehang
  • - Op maat gemaakt
  • - Makkelijk aan te brengen
  • - Levering in zo'n 5 werkdagen
  • - Gratis verzending

Details

Ontwerp zelf je behang! Het enige wat je hoeft te doen is jouw foto te uploaden waarna je de afmeting invult en een keuze maakt voor het behangsoort die jij wilt. Met als resultaat een uniek en persoonlijk fotobehang. Wij hebben al vele voorbeelden voorbij zien komen zoals een uitzicht op het strand voor in de woonkamer, prachtige oude familiefoto´s in sepia of zwart/wit voor in de keuken of foto´s van de heerlijkste gerechten voor in een restaurant. Onze fotobehangen worden geprint op de beste kwaliteit. Je kan kiezen uit vliesbehang of airtexbehang. Deze materiaalsoorten zijn sterk, scheurvast en afneembaar met een zachte doek. Daarnaast is het makkelijk te behangen want je brengt de behanglijm direct op de muur aan dus geen gedoe met een behangtafel.

Waar moet mijn foto aan voldoen?

Niet iedere foto is geschikt om een vergroting van te maken, het is belangijk dat deze voldoende pixels heeft. Wij adviseren om een foto te gebruiken met minimaal 1000 pixels per meter fotobehang. Dus even een rekensommetje: als jouw muur bijvoorbeeld 300 cm breed is en 260 cm hoog heeft de foto minimaal 3000 x 2600 pixels nodig. Hoe beter de kwaliteit van de foto, hoe beter het resultaat van het behang uiteindelijk wordt. Weet je niet zeker of de afbeelding goed genoeg is voor een vergroting? Mail ons dan je foto en dan kijken wij gratis voor je of deze geschikt is. Heb je problemen met het uploaden van jouw foto? Stuur ons dan het bestand door via Wetransfer. Als je een eigen foto of ontwerp op maat maakt, dien je rekening te houden met een marge aan alle kanten. Het bestand moet rondom namelijk 1 cm aan elke zijde extra hebben. Deze marge is nodig om het behang op maat te snijden. Plaats dus geen tekst en/of belangrijke beelden en logo's binnen deze ruimte. Let op!: Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor een teleurstellend resultaat als gevolg van niet juist aangeleverde bestanden.

Beeldbank Mocht je zelf geen geschikte foto hebben dan kan je ook een foto selecteren in onze beeldbank. Je vindt hier een uitgebreide collectie aan afbeeldingen zodat je genoeg keuze hebt om er een uit te kiezen om te laten printen op fotobehang. Je geeft hierbij de afmetingen van jouw muur aan en wij maken het behang op maat.

Kleuren Je kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Kleuren op een beeldscherm zoals een computer, tablet of televisie nemen wij waar in RGB kleuren. Het RGB kleurmodel is gebaseerd op licht in plaats van inkt en wordt dus alleen gebruikt voor beeldschermen. In de drukwerk wordt gebruik gemaakt van een CMYK kleurmodel en worden de RGB kleuren van de foto automatisch omgezet naar CMYK kleuren tijdens het drukproces. Hierdoor kan het zijn dat een foto die wij op de computer zien kan afwijken van een geprinte versie. Daarnaast kunnen kleuren iets afwijken afhankelijk van de beeldscherminstellingen dus hoe de kleuren op de computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet.

Maten en prijs van het behang Voor het bestellen van fotobehang kan je de exacte maat van jouw muur aanhouden maar wij adviseren om iets extra marge te rekenen in zowel de breedte als de hoogte voor eventueel scheef aflopende muren of enige afwijking in de maatvoering die geprint wordt. Dan weet je zeker dat je genoeg hebt. De prijs voor gepersonaliseerd fotobehang is 30 euro per m2. Wij rekenen een minimumprijs van 90 euro, ook als jouw muur kleiner is. De verzendkosten zijn hierin al inbegrepen.

Fotobehang bevestigen Fotobehang is makkelijk te bevestigen omdat je alleen de muur maar hoeft in te smeren met behanglijm en vervolgens plaats je bij vliesbehang de banen strak naast elkaar op de muur. Heb je voor airtex gekozen dan heb je een grote print die je afrolt op de muur van links naar rechts. Let op! Lijm wordt niet meegeleverd maar die kan je er wel bijbestellen en tref je in onze webshop. Lees ook zeker onze uitgebreide plakinstructies.

Extra informatie

Model nr FL_eigenfoto
Aanvullende informatie Mail ons jouw foto als je graag eerst een check wilt laten uitvoeren op de kwaliteit van jouw foto.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Proof

Voorbeeld