Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Foto op canvas

Een foto op canvas zorgt voor een origineel schilderij om aan de muur te hangen. Er zijn foto´s in allerlei stijlen die je op canvas kunt laten drukken, waardoor er voor elke look en inrichting een passende foto op canvas te vinden is. Je kunt kiezen uit een standaard model uit onze collectie of een eigen foto op canvas laten drukken. Natuurlijk kun je ook zelf de maat van de foto op canvas kiezen. Kies jouw favoriete foto uit en wij zorgen voor een mooie nieuwe muurdecoratie!
Lees verder....
Een foto op canvas is een populaire muurdecoratie en dat is niet verwonderlijk. Je geeft makkelijk een mooi accent aan de muur zonder een ingrijpende verbouwing. Doordat je zelf de maat selecteert, kun je iets uitzoeken wat perfect op jouw muur en bij jouw interieur past. Een foto op canvas is trouwens niet alleen leuk voor in de woonkamer, ook die kale muur in de slaapkamer en bijvoorbeeld de kinderkamer geef je een nieuw uiterlijk met een foto op canvas.

Populaire modellen foto op canvas

Graag zetten we een aantal populaire modellen van een foto op canvas voor je op een rijtje. Je kunt zelf de maat kiezen; vierkant, staand en liggend behoren allemaal tot de mogelijkheden. Wist je trouwens dat we van alle modellen die je in de categorie vliesbehang een foto op canvas kunnen maken? Een mooie foto voor op canvas is het model Buddha. Met dit canvasdoek haal je een stijvolle foto in grijstinten in huis dat mooi past in bijvoorbeeld de woonkamer. Als je de kinderkamer wilt versieren met een foto op canvas is het model Wereldkaart zeer passend. Deze foto toont een wereldkaart met allerlei dieren die je over de wereld vindt. Voor een natuurlijke look met een uitzicht op de Nederlandse duinen kies je de foto op canvas Duinen. Ook in de winter geniet je hiermee van een uitzicth op het strand. Een andere natuurlijk look geeft de foto op canvas Bos in de mist. Het mysterieze uiterlijk van deze foto zorgt voor een bijzondere muurdecoratie.

Eigen foto op canvas

Misschien heb je zelf wel een mooie foto waar je graag een foto op canvas van wilt laten maken. Ook dat is natuurlijk mogelijk. Of het nu om een zelf gemaakte foto gaat of een foto uit een beeldbank, we maken hier graag een gepersonaliseerde foto op canvas voor in de maat die jij wenst. Populair is een foto op canvas van de kinderen, met het hele gezin of van een huisdier. Zowel in kleur als in zwart-wit kunnen we een foto op canvas maken, zodat je een uniek ontwerp krijgt dat perfect in jouw kamer past.

Heb je vragen over een foto op canvas? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina