Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Rijksmuseum behang

Altijd al een echte Vermeer, Rembrandt of Monet aan de muur willen hebben? Met de speciale collectie Rijksmuseum behang is dit nu mogelijk! Muurmode biedt je namelijk een unieke selectie fotobehangen van beroemde schilderijen uit het Rijksmuseum zoals Het Melkmeisje, De Nachtwacht en Stilleven met bloemen in een glas. Heb je zelf trouwens een ander schilderij in de collectie van het Rijksmuseum gezien waar je een fotobehang van wilt laten maken? Dit is geen enkel probleem. Neem hiervoor dan vooral contact met ons op. Ook afwijkende maten kun je met ons afstemmen.
Lees verder....
Je hoeft niet meer elke keer een museum te bezoeken als je wilt genieten van de kunst die daar hangt. Met een Rijksmuseum behang haal je de schilderijen bij jou in huis. En kun je dagelijks de bijzondere schilderijen van Hollandse Meesters bewonderen. Je kunt ze overal in huis opplakken. Geef je woonkamer een kunstzinnige look, tover de eetkamer of slaapkamer om en ook in de studeerkamer is een Rijksmuseum behang erg passend.

Rijksmuseum behang: populaire modellen

In het brede aanbod met schilderijen waarvan we een Rijksmuseum behang kunnen maken, zetten we graag een aantal bestsellers op een rijtje. Deze populaire modellen kunnen we allemaal op maat van jouw muur maken. Daarnaast kun je kiezen uit vliesbehang in banen of airtex behang in één stuk.
 • Fotobehang Amandelbloesem – Wie kent niet dit bekende schilderij Van Vincent van Gogh?! Wist je dat hij dit schilderde voor zijn pasgeboren neefje die naar hem vernoemd werd? Geniet dagelijks van de amandelbloesem tegen de helderblauwe lucht op jouw muur.
 • Fotobehang Still Life with Flowers in a Glass Vase – Dit fotobehang van een stilleven met bloemen in een glazen vaas op een stenen blad geeft de kamer een kunstzinnige uitstraling. De donkere achtergrond in combinatie met de gekleurde bloemen zorgt voor een uniek schilderij van Jan Davidsz.
 • Fotobehang Het Melkmeisje – Dit beroemde schilderij is van de hand van Johannes Vermeer. Een dienstmeisje dat verdiept in haar werk melk inschenkt staat hier centraal. Het indrukwekkende schilderij kun je heel goed gebruiken om een accent op de muur an te brengen.
 • Fotobehang Nachtwacht - Het bekendste en grootste doek van Rembrandt van Rijn is de Nachtwacht. Het groepsportret met figuren in actie was uniek voor zijn tijd. Geniet thuis van de leden van de Amsterdamse schutterij, de burgerwacht van de stad.
 • Fotobehang Kalme Zee – Bij dit fotobehang kijk je uit op visserboten die in ondiep water nabij de kust drijven. Mesdag had de zee als hoofdthema en het Scheveningse strand was zijn favoriete schilderplek.
 • Fotobehang Kinderen der Zee – Jozef Israëls schilderde dit schilderij dat een dubbele boodschap bevat. Je ziet vier kinderen met een zeilbootje in het water aan het strand spelen, waarbij de oudste jongen een kind op de rug draagt. Dit staat symbool voor de last van het gezin dat de jongen op zijn schouders draag en het speelgoed bootje staat voor het zware leven op zee. Israël staat bekend om het gebruik van warme kleuren en licht-donker effecten en jij kunt met een fotobehang van dit schilderij dit dagelijks bewonderen.

 • Als er nog vragen zijn of je wilt van een ander schilderij uit het Rijksmuseum een behang laten maken, neem dan vooral contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

Artikelen 1 tot 20 van 23 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 23 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2