Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Tuinposters

Geef je tuin of balkon een nieuwe look met een tuinposter. Deze fotodecoratie voor buiten is gemaakt van een stevig materiaal en geschikt om diverse weersomstandigheden te doorstaan. Perfect dus om buiten te gebruiken. Met een tuinposter zorg je voor een nieuw, inspirerend uitzicht in plaats van een saaie schutting, een kale serre of een alledaags balkon.
Lees verder....

Een tuinposter als decoratie in de buitenruimte gebruiken is een ware trend. Dit is ook niet verwonderlijk, want op een makkelijke en handige manier geef je de muur van een schuurtje, een tuinhek, de schutting, een serre, die kale balkonwand of de muur bij een loungehoek een leuke en sfeervolle aankleding. Met een tuinpsoter geef je je tuin en balkon (nog) meer kleur!

Een tuinposter van duurzaam materiaal

Onze tuinposter wordt gemaakt van pvc. Dit is een soort zeildoek dat waterbestendig is en bestand is tegen allerlei weersomstandigheden. Zelfs als het regent, hard waait en in de winter kun je de tuinposter dus gewoon laten hangen. Zo geniet je elke keer als je naar buiten kijkt van de mooie foto voor buiten. Het ophangen is trouwens ook niet moeilijk. Wij leveren je tuinposter standaard met ringen waarmee je de poster makkelijk strak kunt ophangen. Natuurlijk zijn in overleg, bijvoorbeeld voor grotere maten, meer ringen of andere ophangsystemen mogelijk. Voor meer informatie hierover kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Populaire modellen tuinposters

Je vindt bij ons een collectie exclusieve tuinposters van foto´s die wij speciaal voor jou geselecteerd hebben. Graag zetten we een aantal populaire modellen voor je op een rijtje. Voor een zen-uitstraling in de tuin is de tuinposter Boeddha beelden zeer geschikt in mooie grijstinten. De tuinposter tropisch strand bezorgt je tuin of balkon altijd een tropische sfeer met het uitzicht op de helderblauwe zee vanaf een hagelwit strand. Een andere tropische look geeft de tuinposter watervallen Thailand, waarbij je uitkijkt op een verborgen waterval in een groene omgeving. Wil je genieten van het Nederlandse duinlandschap en de Noordzee? Tuinposter Duinen geeft je een echte Hollandse look om van te genieten. Heb je een andere foto gezien of heb je zelf een bijzondere foto waar je een tuinposter van wilt laten maken? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Zo krijg je een heel persoonlijke aankleding voor de tuin. Kijk bij het product Tuinposter op maat of neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen.

Tuinposters voor allerlei gebruik

Goed om weten: doordat de tuinposter gemaakt wordt van een stevig materiaal en er eigenlijk geen maximale maat aan het tuindoek zit, zijn tuinposters ook zeer geschikt voor zakelijke doeleinden. Als je in je eigen tuin of op het balk een tuinposter gebruikt, zorgt dit niet alleen voor een vrolijke noot, afhankelijk van de foto die je kiest kan de tuinposter ook een vergrotend effect geven. Van een smalle tuin of klein balkon maak je een grotere ruimte door bijvoorbeeld te kiezen voor een tuinposter met een foto van een looppad tot het oneindige of een met een doorkijkje naar een andere tuin.

Of je nu hebt gekozen voor een oriëntaalse look met een boeddha, een Japanse tuin of juist voor een Hollandse sfeer met veel gras en tulpen, er is een passend ontwerp tuinposter voor elke buitenruimte te vinden.