Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Bloemen fotobehang

Van een veld vol met gekleurde tulpen tot de close-up van een margriet of een paardenbloem. Bloemen fotobehang is verkrijgbaar in allerlei stijlen en met verschillende soorten bloemen, zodat je kunt uitzoeken wat het beste in jouw kamer past. Creër een lentelook met fotobehang met een tulpenveld, ga voor een romantische look met een bloemen fotobehang met rozen of kies een abstracte uitstraling met één van de vele modellen fotobehang paardenbloem. Kies jouw favoriete bloemen fotobehang!
Lees verder....
Een bloemen fotobehang past in elk interieur en geeft je kamer een natuurlijke uitstraling. Of je nu voor kleur of juist voor zachte pasteltinten kiest, er is een passend fotobehang in elke sfeer te vinden. Het enige wat je dus hoeft te doen, is jouw favoriete bloemen fotobehang uit te kiezen, je muur ermee te behangen en te genieten van de nieuwe look in je kamer.

Populaire modellen bloemen fotobehang

Benieuwd wat nu populaire modellen voor bloemen fotobehang zijn? We zetten graag onze top 5 met bestsellers voor je op een rijtje. Een absolute topper is het fotobehang Magnolia. Hierbij geniet je van de bloeiende bloemen van de Magnolia, uitgevoerd in zachte tinten. Dit papieren fotobehang wordt in verschillende delen geleverd om op de muur te plakken. Het fotobehang Dandelions is een andere bestseller. Dit fotobehang kan in vliesbehang op banen worden geleverd en uit één stuk in airtex. Geniet van de natuurlijke tinten van de paardenbloemen tegen een groene achtergrond. Een andere uitvoering van een fotobehang met een paardenbloem is het airtex fotobehang uit één stuk waarbij je een uitvergrote paardenbloem in de hoek ziet. De rest van het behang bevat een naturel kleur, waardoor dit fotobehang in elk interieur past. Als je op zoek bent naar een veld vol tulpen in zachte wit-roze tinten, is het fotobehang secret garden perfect voor jou. Dit papieren fotobehang geeft je kamer een echte voorjaarslook. Het fotobehang Roze Rozen zorgt voor een romantische, nostaligische uitstraling door het kleurgebruik op dit fotobehang. Geniet verder van de vlinders die rond de rozen vliegen.

Waarvan is bloemen fotobehang gemaakt?

Je kunt uit verschillende materialen kiezen voor het bloemen fotobehang. Papieren fotobehang is de goedkoopste optie. Hierbij krijg je het fotobehang in delen geleverd en moet je de lijm om de behangdelen zelf aanbrengen. Er zijn ook modellen die in vlies fotobehang en airtex geleverd worden. Vlies behang komt in banen, waarbij je de lijm op de muur aanbrengt en de banen strak tegen elkaar op de muur bevestigt. Airtex is een behang uit één stuk waardoor je geen naden op de muur krijgt. Ook hierbij smeer je de lijm gelijk op de muur en het fijne van dit behang is dat het makkelijk schoon te maken is.

Heb je vragen over een bloemen fotobehang of wil je meer informatie ontvangen, bijvoorbeeld over het op maat laten maken van een model? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Artikelen 1 tot 20 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 32 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2