Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Airtex behang voor een naadloze wandbekleding!

Voor wie geen zin heeft in het behangen van diverse stroken of mogelijke naden die je te zien krijgt, bieden we bij Muurmode de perfecte oplossing: Airtex behang. Dit is behang uit één stuk dat je in zijn geheel op de muur plakt. Hierdoor krijg je een naadloos behang op de wand. Het materiaal beschikt verder over een grote kleurkracht, waardoor je print echt van de muur afspettert.

Wat is Airtex precies? Het is een fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating dat een matte lichte structuur heeft, wat de muur een bijzondere uitstraling geeft. De achterkant van Airtex is licht grijs, waardoor het kleurverschil op de muur minder zichtbaar is. Het materiaal is verder makkelijk, eenvoudig en naadloos aan te brengen doordat het behang uit één stuk geprint wordt. Daarnaast is het een materiaal dat niet scheurt, niet kreukt, krasvast en brandvertragend werkt en waterafstotend is. Bovendien is het makkelijk schoon te maken. En mocht je het behang willen hergebruiken, dan kan dat heel makkelijk, omdat een print op Airtex eenvoudig te verwijderen en dus herbruikbaar is.


Thuis of zakelijk gebruik met Airtex

Wandbekleding in Airtex is speciaal bedoeld om binnen te gebruiken en is niet alleen zeer geschikt om thuis de muur een nieuwe look te geven, maar is ook ideaal om te gebruiken in bijvoorbeeld kantoren, ziekenhuizen, restaurants en winkels. Doordat het materiaal krasvast is, schoon te maken is en brandvertragend werkt, kan het heel goed in zakelijke ruimtes geplakt worden. En voor de afbeelding is er een veelheid aan foto´s mogelijk op Airtex. De collectie vliesbehang van Muurmode kan ook op Airtex gedrukt worden, in de maat die je wenst. Vliesbehang wordt normaal gesproken in banen geprint die je naast elkaar op de muur plakt, maar als je voor Airtex kiest ontvang je een behang in één stuk. We kunnen fotobehang eigenlijk tot elke grootte in één stuk voor je produceren. Zo bekleed je in één keer de hele muur. Dit materiaal is daarom zeer geschikt om behangen in grotere afmeting te maken. Heb je zelf een foto die je graag op Airtex wilt laten drukken? Ook dat kan natuurlijk bij ons. Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden door te spreken.


Airtex behang aanbrengen

Je plakt Airtex behang net als gewoon fotobehang makkelijk aan op de muur met een behanglijm. Het handige is dat je de muur met lijm insmeert en het behang er dan in zijn geheel tegenaan plakt. Zo voorkom je dus geknoei met bijvoorbeeld een behangtafel. De bestelling wordt zonder lijm geleverd, wij raden aan om lijm te gebruiken die geschikt is voor Airtex behang (behanglijm voor zwaar behang). Mochten er per ongeluk lijmresten op de print komen, dan kun je die makkelijk verwijderen met schoon water om daarna het oppervlakte na te drogen.

Benieuwd naar de afbeeldingen waar we een fotobehang op Airtex van kunnen produceren? Bekijk dan vooral onze collectie foto´s voor vliesbehang. Je vindt de optie niet standaard bij de collectie vliesbehangen aangegeven, dus neem vooral contact met ons op voor meer informatie. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen bij vragen of om een eigen afbeelding op Airtex te laten afdrukken.