Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Komar Fotobehang

Een uiteenlopende behangcollectie met afbeeldingen van idillische landschappen, bruisende steden en verlaten stranden. Het Komar fotobehang laat zich omschrijven als een kwaliteitsproduct met bijzondere designs. Laat je inspireren door de uitgebreide collectie die elke muur kan omtoveren, in zowel de woonkamer en slaapkamer als in een werkruimte. Daarnaast kun je dit papieren behang al voor een leuk prijsje kopen!
Lees verder....
Al sinds de oprichting in de jaren zestig staan de Komar producten voor innovatieve ideëen, bijzondere designs en kwaliteit. Het merk is in de loop van de jaren gegroeid en is nu wereldwijd bekend. De gevarieërde en expressieve ontwerpen met aandacht voor details zorgen voor een unieke collectie fotobehang. Door de veelheid in afbeeldingen is is er voor iedereen een passend fotobehang verkrijgbaar. Of je nu een strandliefhebber bent, een wereldreiziger of een natuurbewonderaar, het Komar fotobehang biedt iets voor iedere smaak en inrichting.

Disney en National Geographic fotobehang

Komar biedt in haar collectie exclusieve ontwerpen van Marvel en Disney. Met het Marvel fotobehang kun je bijvoorbeeld Spiderman in huis halen die vanaf de muur zo de kamer binnen komt slingeren. De Disney collectie biedt niet alleen designs voor de kinderkamer met bijvoorbeeld Assepoester, Cars en Winnie de Pooh, maar ook voor de televiesiekamer is er een passend fotobehang van bijvoorbeeld Pirates of the Caribbean. Daarnaast heeft Komar samen met National Geographic een collectie ontworpen. De adembenemende foto´s van National Geographic met glinsterende wateren, wuivende planten en bloeiende bloemen bieden een prachtige decoratie in elke kamer.

Populaire modellen Komar fotobehang

Graag lichten we een aantal bijzondere fotobehangen uit de collectie van Komar uit. Het is niet verwonderlijk dat dit de bestsellers zijn, gezien de buitengewone afbeeldingen. Eén van de meest populaire modellen is het Fotobehang Penthouse. Hierbij lijkt het of je vanuit je eigen kamer uitkijkt over New York. Als je op zoek bent naar een romantische look, kun je een kijkje nemen bij het Fotobehang Spring Lake met een idyllisch meer. Het fotobehang White Horses geef je muur een natuurlijke look met paarden die op het strand door de zee galopperen. En om een look met sloophout in je kamer te creëren, kies je het fotobehang Vintage Sloophout.

Komar fotobehang details

Het Komar fotobehang is gemaakt van behangpapier en komt in delen die je naast elkaar en boven elkaar op de muur plakt. Het behang is alleen verkrijgbaar in de maat zoals dit per model op de website staat aangegeven en kunnen we dus niet op maat maken. Als je muur kleiner is, kun je het fotobehang natuurlijk wel zelf makkelijk bijsnijden. Naast muurbedekkende fotobehangen biedt Komar ook een collectie muurposters voor een speciaal effect op de muur. Bij de modellen in 4 en 8 delen wordt standaard een zakje lijm meegeleverd. Voor de modellen zonder lijm of wie op zoek is naar extra lijm adviseren wij Perfax blauw methyl lijm voor papieren behang. Lees voordat je het behang gaat plakken ook goed de plakinstructies voor papieren behang door, omdat de verwerking van het Komar fotobehang enige zorgvuldigheid vereist. Als je nog vragen hebt, bijvoorbeeld over de plakinstructies of de formaten van het fotobehang, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons team!

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina