Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Fotobehang

Fotobehang is een populaire vorm van muurdecoratie. Dat is niet verwonderlijk, want het is een snelle en eenvoudige manier om je muur om te toveren. En een geheel nieuwe sfeer in elk vertrek van je huis, kantoor of bedrijfspand te creëren. Fotobehang is verkrijgbaar in diverse maten, van verschillende materialen en met een veelheid aan afbeeldingen in allerlei sferen. Kies dus zelf wat het beste in jouw ruimte past.
Lees verder....

Wat is fotobehang?

Fotobehang is een behang met een uitvergrote foto waarmee je jouw muur omtovert tot een bloemenveld, een prachtig bos, een parelwit strand met helderblauwe zee of waarbij je elke dag uitkijkt over je favoriete stad. De behangen zijn ingedeeld in categorieën, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Of blader hier door de gehele collectie om jouw favoriete model uit te zoeken. In de slaapkamer kun je elke avond wegdromen op de Afrikaanse savanna met de wilde dieren, in een studeerkamer krijg je inspriratie van boedha behang en vanuit de woonkamer lijkt het of je zo het bos inloopt.

Wat zijn de kenmerken van fotobehang?

Fotobehang wordt in allerlei maten geproduceerd, per model staat het formaat aangegeven. Bij de modellen vlies fotobehang kun je zelfs uit diverse standaard maten kiezen. Zo kun je een deel van de muur of juist de hele wand bekleden met een spectaculair fotobehang. Er is van alles mogelijk. Je kunt hier een kijkje nemen in onze standaard collectie fotobehang en rustig door de verschillende modellen bladeren. Er is ook een collectie behang kinderkamer, met allerlei modellen speciaal gericht op baby´s en kinderen. Deze modellen zijn erg leuk om een muur in de baby- of kinderkamer mee aan te kleden.

Van welk materiaal wordt fotobehang gemaakt?

Voor het fotobehang bij Muurmode kun je uit verschillende soorten materiaal kiezen. We bieden papieren fotobehang, vlies fotobehang en airtex. Graag zetten we de kenmerken en verschillen voor je op een rijtje.
 • Behangpapier is fotobehang van papier dat in delen wordt geleverd die je naast en boven elkaar plakt. Deze standaard modellen kun je makkelijk op maat snijden mocht je muur kleiner zijn dan het aangeboden formaat. Echter, wij kunnen het formaat van deze modellen niet voor je aanpassen als je muur groter of kleiner is. Bij het opplakken van dit behang moet je de behangdelen trouwens met lijm insmeren en niet de muur.
 • Een ander materiaal is vliesbehang. Dit fotobehang wordt op een rol in banen geleverd die je naast elkaar op de muur plakt. Het voordeel van deze modellen is dat we dit fotobehang wel op maat voor je kunnen maken. Vlies fotobehang is steviger dan papieren behang en beter bestand tegen vocht. Voor het bevestigen van vliesbehang smeer je juist de lijm op de muur en niet het op behang.
 • Je kunt ook kiezen voor Airtex. Dit is fotobehang uit één stuk. Het grote voordeel is dat je geen naden op de muur krijgt, omdat je het behang in één keer op de muur plakt. Dit klinkt lastig, maar als je het met een paar mensen doet, moet het in principe geen probleem zijn. De modellen vlies fotobehang kunnen we ook op Airtex maken en dus ook op maat maken.
Let er even op dat je de juiste lijm voor het juiste soort behang gebruikt. Als je hier vragen over hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Artikelen 61 tot 80 van 249 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

Artikelen 61 tot 80 van 249 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6