Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Een canvasdoek is een populaire wanddecoratie voor je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer maar ook prima op kantoor. Een canvasdoek is een ideale manier om je inrichting een persoonlijk accent te geven.

Je kan bij ons een keuze maken uit een canvas binnen onze collectie of je ontwerpt je eigen canvasdoek want je mooiste foto of spreuk verdiend een plekje aan je muur. Een leuk idee is om meerdere canvasdoeken naast elkaar te plaatsen. Kies je favoriete foto´s en hang ze naast elkaar aan je muur voor een leuk geheel.

Zelf ontwerpen

Gebruik de ontwerptool om je eigen foto te uploaden of tekst te ontwerpen en deze op canvas doek laten printen. Zo krijg je een schilderij met je eigen foto of tekst. Heb je meerdere foto’s die je op een canvasdoek wilt laten drukken? Maak dan een fotocollage en creëer zo heel eenvoudig je eigen persoonlijke muurdecoratie. Je kan ook een mooie tekst of spreuk op canvas laten printen of combineren met je foto. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een mooi persoonlijk kunstwerkje.

Materiaal en bevestiging

Het canvas doek is gemaakt van een mengsel van katoen en polyester en wordt opgespannen op een houten frame van 18mm dikte. Het heeft een matte afwerking en is waterafstotend. Canvasdoeken kan je makkelijk bevestigen en met de tandhanger die gratis bij je bestelling wordt geleverd is het ophangen van je canvasdoek helemaal een eenvoudige klus.

Heb je een andere afbeelding gezien die je graag op canvas wilt laten afdrukken? Neem dan vooral contact met ons op voor meer informatie. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen bij vragen of om een eigen afbeelding op Canvas te laten afdrukken.