Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Behangcirkel Boeket bloemen

Artikelnummer: BC_FLR23

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 45,00

* Verplichte velden

Zelfklevend materiaal
behangcirkel in één deel

Gratis kwaliteitscheck
voor aangeleverde foto´s

Persoonlijke hulp & service

Gratis verzending
vanaf € 50;

Standaard modellen
30 dagen retour

Details

Fleur jouw interieur op met zelfklevende behangcirkels. Zo creëer je een echte eyecatcher op de muur. De behangcirkel wordt gemaakt van zelfklevend polyester dus is heel eenvoudig op de muur te bevestigen en heeft een matte textiel uitstraling. Je plakt de behangcirkel snel en eenvoudig bubbelvrij op elke gladde ondergrond door het folie van de achterkant te verwijderen, zodat de lijmlaag vrijkomt. De behangcirkel is waterbestendig en nagenoeg scheurvast, terwijl de speciale lijmlaag niet hard-hechtend is. Daardoor tast het onderliggende verflagen niet aan. De behangcirkel is ook weer gemakkelijk te verwijderen en is kreukvrij. Let op: zorg ervoor dat de ondergrond droog is. Laat geverfde wanden minimaal twee weken (afhankelijk van de verf die je gebruikt) drogen.

Extra informatie

Model nr BC_FLR23
Extra opties Heb jij een eigen foto of een foto in onze webwinkel gezien waar je graag een behangcirkel van wilt laten maken? Neem dan contact met ons op en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.