Facebook Muurmode.nl Twitter Muurmode.nl Pinterest Muurmode.nl Instagram Muurmode.nl

You're currently on:

Walltastic Prinsessenkamer (aanbieding!)

Op voorraad: Levertijd 1-2 werkdagen

Normaal: € 69,95

Nu: € 39,00

OF

Extra informatie

Model nr 0909PK
Hoogte (cm) 244
Breedte (cm) 305
Materiaal Papierenbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Medium
Kleur Roze
De prinsessen staan klaar om de koets te betreden die ze naar het droomkasteel brengt. Allemaal hebben ze hun mooiste jurk aangetrokken in hun favoriete kleur. Het fotobehang Prinsessenkamer is een mooie decoratie voor elke meisjeskamer. Trek ook je feestjurk aan en droom met ze mee.

Walltastic 3D fotobehang is speciaal ontwikkeld voor de decoratie van kinderkamers. Door het 3D effect krijgt de kamer een ruimtelijke uitstraling. Bovendien zijn de Walltastic ontwerpen helemaal gericht op de beleefwereld van kinderen, en zijn er ook verschillende modellen gebaseerd op populaire kinderseries.
Elk model wordt geleverd in 12 stukken van ieder ca. 51 x 122 cm (bxh). Als het behang dus groter is dan de muur, kun je eenvoudig stukken weglaten. Je kunt desgewenst het behang ook zelf kleiner knippen of snijden. De modellen worden niet geleverd in grotere maten.
Eventueel kan het Walltastic fotobehang met een stofdoek, of een licht vochtige doek, afgenomen worden.

Walltastic behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Je kunt kiezen voor bevestiging met behanglijm voor papieren fotobehang (Fotobehangen.nl adviseert Perfax Methyl blauw behanglijm). De plakinstructies worden bij het behang geleverd, maar je vindt de uitgebreide plakinstructies ook op onze website onder ´Plakinstructies´ (plakinstructies voor standaard fotobehang).

Aanvullende informatie

Kijk hier voor de plakinstructies voor walltastic fotobehang