Facebook Muurmode.nl Twitter Muurmode.nl Pinterest Muurmode.nl Instagram Muurmode.nl

You're currently on:

Walltastic Junglekamer XXL

Op voorraad: Levertijd 1-2 werkdagen

Prijs (Incl. BTW): € 69,95
OF

Extra informatie

Model nr 41776
Hoogte (cm) 244
Breedte (cm) 305
Materiaal Papierenbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Large
Kleur Groen
Het fotobehang van de jungle neemt je mee op een exotisch avontuur. Welke dieren herken jij allemaal op deze grote foto voor op de muur? Speel met ze mee.

Walltastic 3D fotobehang is speciaal ontwikkeld voor de decoratie van kinderkamers. Door het 3D effect krijgt de kamer een ruimtelijke uitstraling. Bovendien zijn de Walltastic ontwerpen helemaal gericht op de beleefwereld van kinderen, en zijn er ook verschillende modellen gebaseerd op populaire kinderseries.

Afmetingen
De afmetingen van het Walltastic 3D XXL behang zijn ca. 305 x 244 cm (bxh). Elk model wordt geleverd in 12 stukken van ieder ca. 51 x 122 cm (bxh). Als het behang dus groter is dan de muur, kun je eenvoudig stukken weglaten. Je kunt desgewenst het behang ook zelf kleiner knippen of snijden. De modellen worden niet geleverd in grotere maten. Het materiaal is behangpapier. Eventueel kan het Walltastic fotobehang met een stofdoek, of een licht vochtige doek, afgenomen worden.

Plakinstructies
Walltastic behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Je kunt het fotobehang bevestigen met behanglijm (Muurmode adviseert Perfax Methyl blauw behanglijm, speciaal voor papieren fotobehangen). De plakinstructies worden bij het behang ingesloten.

Aanvullende informatie

Kijk hier voor de plakinstructies voor walltastic fotobehang. Dit fotobehang bestaat uit 12 delen.