Facebook Muurmode.nl Twitter Muurmode.nl Pinterest Muurmode.nl Instagram Muurmode.nl

You're currently on:

Walltastic Autokamer XXL

Op voorraad: Levertijd 1-2 werkdagen

Prijs (Incl. BTW): € 59,00
OF

Extra informatie

Model nr 41721
Hoogte (cm) 244
Breedte (cm) 305
Materiaal Papierenbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Large
Vroem, vroem, vroem. Je hoort de motoren van de auto´s en de piepende banden en zit op het puntje van je stoel om te zien wie de race gaat winnen. Is het dit keer de rode of de blauwe auto? Beleef het avontuur met Cars.

Walltastic 3D fotobehang is speciaal ontwikkeld voor de decoratie van kinderkamers. Door het 3D effect krijgt de kamer een ruimtelijke uitstraling. Bovendien zijn de Walltastic ontwerpen helemaal gericht op de beleefwereld van kinderen, en zijn er ook verschillende modellen gebaseerd op populaire kinderseries.

Afmetingen
De afmetingen van het Walltastic 3D XXL behang zijn ca. 305 x 244 cm (bxh). Elk model wordt geleverd in 12 stukken van ieder ca. 51 x 122 cm (bxh). Als het behang dus groter is dan de muur, kun je eenvoudig stukken weglaten. Je kunt desgewenst het behang ook zelf kleiner knippen of snijden. De modellen worden niet geleverd in grotere maten. Het materiaal is behangpapier. Eventueel kan het Walltastic fotobehang met een stofdoek, of een licht vochtige doek, afgenomen worden.

Plakinstructies
Walltastic behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Je kunt het fotobehang bevestigen met behanglijm (Muurmode adviseert Perfax Methyl blauw behanglijm, speciaal voor papieren fotobehangen). De plakinstructies worden bij het behang ingesloten.

Aanvullende informatie

Dit fotobehang bestaat uit 12 delen, je kunt het bevestigen met behanglijm voor papieren fotobehang. Kijk hier voor de plakinstructies voor walltastic fotobehang.