Facebook Muurmode.nl Twitter Muurmode.nl Pinterest Muurmode.nl Instagram Muurmode.nl

You're currently on:

Vlies fotobehang Een meisje met bloemen in het gras

Vlies fotobehang Een meisje met bloemen in het gras

Levertijd 2 a 4 werkdagen

Prijs (Incl. BTW): € 119,00

* Verplichte velden

3 Bepaal de gewenste uitsnede.
Beweeg de cursor over de foto en bepaal de uitsnede.

Extra informatie

Model nr FLR03
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Een meisje in het wit, van opzij gezien, zit met een boeket veldbloemen in het gras. Het blauw van de bloempjes is herhaald in haar haarstrik en schoenen. Waarschijnlijk heeft een dochter van Maris model gezeten voor dit idyllische tafereel. De sfeer en schilderstijl doen denken aan het werk van 19de eeuwse Franse impressionisten als Claude Monet en wijkt af van Maris’ doorgaans grijze palet. (Bron: Rijksmuseum)

Jacobus Hendricus (Jacob) Maris (1837 – 1899) was een Nederlands impressionistisch kunstschilder van de Haagse School. Jacob was naast kunstschilder ook etser en lithograaf. (Bron: Wikipedia)

(Afmeting orgineel: h 385mm × b 289mm)

Aanvullende informatie

Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen. Het behang wordt op één rol geleverd in banen van 47,5 cm breed. Kijk hier voor de plakinstructies voor vlies fotobehang. Dit vliesfotobehang kan op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Extra opties

Het is ook mogelijk om te kiezen voor Airtex fotobehang wat naadloos behang is wat in één geheel geprint wordt. Informeer naar de mogelijkheden. contact met ons op voor de mogelijkheden.