Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Vlies fotobehang Bosrand met figuren

Artikelnummer: FLR02

Levertijd 2 a 4 werkdagen

Normale prijs: € 95,00

Aanbieding € 80,75

* Verplichte velden

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @muurmode.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Fotobehang van een mooi kunstwerk gemaakt door Martinus Antonius Kuytenbrouwer (jr.) in 1845. Kuytenbrouwer was schilder aan het hof van Napoleon III. Prachtige grijs en bruintinten zijn gebruikt in het schilderij. Door de rechtopstaande verhouding van het fotobehang kan je dit model heel goed gebruiken om enkel een stukje muur te behangen. Zo kan je denken aan de muur bij je eettafel of als hoofdbord voor je bed. (Afmeting origineel: h 174mm × b 122mm)

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLR02
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Extra opties Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.