Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Eigen tekst op hout

Artikelnummer: HT_tekst

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 30,00

Kwaliteitsprint
op duurzaam vurenhout

Gratis whitewash
voorbehandeling voor scherpere kleuren

Gratis kwaliteitscheck
controle aangeleverde foto's

Inclusief ophangsysteem

Gratis verzending
vanaf € 50;

Standaard modellen
30 dagen retour

Details

Laat je eigen tekst op hout drukken!
De tekst wordt gedrukt op vurenhout op houten planken die ongeveer 10 cm breed zijn en aan elkaar worden gemonteerd. Vurenhout geeft een mooie warme en natuurlijke uitstraling. De maten zijn indicatief, doordat hout leeft en dus iets kan uitzetten of krimpen. Hierbij kunnen kleine kiertjes tussen de planken ontstaan. Een tekstbord van vurenhout kan alleen binnen gebruikt worden.
Gebruik onderstaande designtool om je eigen ontwerp voor tekstborden te maken (doe dit via een desktop, zodat je op een groot beeld goed het ontwerp kunt zien). Let op dat de achtergrond in de ontwerptool wit is, maar in werkelijkheid je tekst op een houten ondergrond komt. Je kunt als je wilt ook een foto gebruiken als achtergrond bij de tekst! De kwaliteit van de foto kun je controleren m.b.v. de sterren; zorg dat deze op 5 sterren staat voor goede kwaliteit. Houd ruime marge van de zijkanten van het ontwerp, ongeveer 2 centimeter. Plaats dus geen tekst binnen deze ruimte. Aangezien het houten bord in plankjes wordt opgedeeld zal de foto of tekst onderbroken worden door de aansluiting van de plankjes. Bij veel tekst of te kleine letters is de kans groot dat er letters wegvallen bij de aansluiting tussen de plankjes.
Optioneel kan een whitewash-bewerking voor het hout gekozen worden. Dan wordt er vooraf een lichte, witte laag verf aangebracht op het hout. Oneffenheden zijn dan minder goed zichtbaar en de print krijgt hiermee extra kleurkracht. We raden deze optie speciaal aan als je een foto of logo bij de tekst gebruikt, zodat de noesten en nerven van het hout minder door de foto heen te zien zijn. Maar ook als je je ontwerp opmaakt met een achtergrondkleur is het raadzaam om voor de whitewash bewerking te kiezen. Lees hier meer over het printen op hout.

Extra informatie

Model nr HT_tekst