Facebook Muurmode.nl Twitter Muurmode.nl Pinterest Muurmode.nl Instagram Muurmode.nl

You're currently on:

Eigen tekst op hout

Levertijd 6 a 10 werkdagen

Prijs (vanaf): € 30,00
OF
Laat je eigen tekst op hout drukken! Kies voor tekstborden van vurenhout, ayous hout (speciaal voor buiten) of een tekst op steigerhout.

De tekst wordt gedrukt op houten planken van ongeveer 10 cm die aan elkaar worden gemonteerd. Dit geeft de mooie natuurlijke uitstraling. De maten zijn indicatief, doordat hout leeft en dus iets kan uitzetten of krimpen. Hierbij kunnen kleine kiertjes tussen de planken ontstaan. Een tekstbord van vurenhout en steigerhout kan alleen binnen gebruikt wordt, ayoushout kun je buiten onder een afdakje gebruiken. Bij een tekst op steigerhout zijn de planken iets dikker dan bij vuren- en ayoushout en zie je de oneffenheden in het hout iets meer.

Gebruik onderstaande designtool om je eigen ontwerp voor tekstborden te maken (doe dit via een desktop, zodat je op een groot beeld goed het ontwerp kunt zien). Let op dat de achtergrond in de ontwerptool wit is, maar in werkelijkheid je tekst op een houten ondergrond komt. Je kunt als je wilt ook een foto gebruiken als achtergrond bij de tekst! De kwaliteit van de foto kun je controleren m.b.v. de sterren; zorg dat deze op 5 sterren staat voor goede kwaliteit. Optioneel kan een whitewash-bewerking voor het hout gekozen worden. Deze laag wordt op het hout aangebracht voordat we de tekst hierop drukken. We raden deze optie speciaal aan als je een foto bij de tekst gebruikt, zodat de noesten en nerven van het hout minder door de foto heen te zien zijn.

Lees hier meer over het printen op hout.
You need the latest Flash Player to use LayoutBuddy.
Get Adobe Flash player