Facebook Muurmode.nl Twitter Muurmode.nl Pinterest Muurmode.nl Instagram Muurmode.nl

You're currently on:

Ogu Timeless

Op voorraad: Levertijd 1-2 werkdagen

Normaal: € 169,00

Nu: € 75,00

OF

Extra informatie

Model nr OGU106
Hoogte (cm) 96
Breedte (cm) 96
Formaat Large
Een fotocollage met tijdloze foto´s, dat is de Ogu Timeless. Deze wanddecoratie bestaat uit 18 foto´s die allemaal een andere afbeelding tonen. Samen vormen ze een bijzonder geheel.

Ogu wanddecoratie is een fotocollage voor op de muur. Het aantal foto´s dat gebruikt wordt wisselt per model, maar de uiteindelijke afmeting van de Ogu is wel elke keer gelijk namelijk 96 cm breed x 96 cm hoog. De foto´s zijn geselecteerd rondom een bepaald thema en worden gedrukt op reboard, een stevig en supersterk karton van ruim 1,5 cm dik. De Ogu heeft een natuurlijke uitstraling, doordat je aan de zijkant het gebruikte materiaal (karton) ziet. Je hebt geen gereedschap nodig om de Ogu op te hangen. Elke foto bevat een plakstrip en in het frame waarin je Ogu geleverd wordt, zit een waterpas geïntegreerd. Het frame verwijder je nadat je jouw Ogu wanddecoratie hebt opgehangen. De Ogu is niet alleen een stijlvolle muurdecoratie, maar zorgt ook voor diepte doordat het van de muur af komt.

Aanvullende informatie

De Ogu komt in één standaard maat en bestaat uit verschillende foto´s. Als je een grotere collage op de muur wilt hangen, kun je verschillende Ogu´s naast of onder elkaar plaatsen. Bekijk ook de bevestigingsinstructies voor de Ogu wanddecoratie.