Facebook Muurmode.nl Twitter Muurmode.nl Pinterest Muurmode.nl Instagram Muurmode.nl

You're currently on:

Ogu The Old Wood

Op voorraad: Levertijd 1-2 werkdagen

Normaal: € 169,00

Nu: € 75,00

OF

Extra informatie

Model nr OGU105
Hoogte (cm) 96
Breedte (cm) 96
Formaat Large
Deze Ogu sluit helemaal aan bij de trend van het gebruik van sloophout in huis. De wanddecoratie bevat verschillende foto´s van houten (gerecycelde) materialen. De combinatie van zachte tinten, het gebruik van hout op de foto´s en de teksten op de foto´s zorgt voor een unieke muurdecoratie.

Ogu wanddecoratie is een fotocollage voor op de muur. Het aantal foto´s dat gebruikt wordt wisselt per model, maar de uiteindelijke afmeting van de Ogu is wel elke keer gelijk namelijk 96 cm breed x 96 cm hoog. De foto´s zijn geselecteerd rondom een bepaald thema en worden gedrukt op reboard, een stevig en supersterk karton van ruim 1,5 cm dik. De Ogu heeft een natuurlijke uitstraling, doordat je aan de zijkant het gebruikte materiaal (karton) ziet. Je hebt geen gereedschap nodig om de Ogu op te hangen. Elke foto bevat een plakstrip en in het frame waarin je Ogu geleverd wordt, zit een waterpas geïntegreerd. Het frame verwijder je nadat je jouw Ogu wanddecoratie hebt opgehangen. De Ogu is niet alleen een stijlvolle muurdecoratie, maar zorgt ook voor diepte doordat het van de muur af komt.

Aanvullende informatie

Deze Ogu bestaat uit verschillende foto´s die samen een collage vormen. De Ogu is in één standaard maat verkrijgbaar. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van de beeldscherminstellingen. Bekijk ook de bevestigingsinstructies voor de Ogu fotocollage.