Facebook Muurmode.nl Twitter Muurmode.nl Pinterest Muurmode.nl Instagram Muurmode.nl

You're currently on:

Ogu Paris

Op voorraad: Levertijd 1-2 werkdagen

Normaal: € 159,00

Nu: € 75,00

OF

Extra informatie

Model nr OGU110
Hoogte (cm) 96
Breedte (cm) 96
Een Ogu fotocollage van de stad van de liefde: Parijs! De Eiffeltoren staat natuurlijk centraal en door de foto´s worden mooie Franse quotes getoond.

Ogu wanddecoratie is een fotocollage voor op de muur. Het aantal foto´s dat gebruikt wordt wisselt per model, maar de uiteindelijke afmeting van de Ogu is wel elke keer gelijk namelijk 96 cm breed x 96 cm hoog. De foto´s zijn geselecteerd rondom een bepaald thema en worden gedrukt op reboard, een stevig en supersterk karton van ruim 1,5 cm dik. Je hebt geen gereedschap nodig om de Ogu op te hangen. Elke foto bevat een plakstrip en in het frame waarin je Ogu geleverd wordt, zit een waterpas geïntegreerd. Het frame verwijder je nadat je jouw Ogu wanddecoratie hebt opgehangen. De Ogu is niet alleen een stijlvolle muurdecoratie, maar zorgt ook voor diepte doordat het van de muur af komt.

Aanvullende informatie

De Ogu komt in één maat, het is helaas niet mogelijk deze maat aan te passen. Kleuren kunnen in werkelijkheid iets afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen. Bekijk ook de bevestigingsinstructies voor de Ogu fotocollage.