Vragen of hulp nodig? Bel ons op 038 7739995

Goedkoop behang

Wie zijn muur een nieuw uiterlijk wil geven heeft niet gelijk een groot budget nodig. Er is allerlei goedkoop fotobehang verkrijgbaar waarmee je snel, makkelijk en dus met weinig geld je kamer kunt omtoveren. Muurmode laat je graag zien hoe je binnen je budget blijft en toch een andere, vernieuwde sfeer in huis haalt.

Met fotobehang geef je niet alleen je muur, maar gelijk je hele kamer een nieuwe look. Door te kiezen voor een foto op de muur en hier het accent op te leggen, kun je de rest van de inrichting neutraal houden. Fotobehang is in verschillende maten verkrijgbaar, waarbij natuurlijk een grotere afbeelding meer kost dan een kleindere maat. Je kunt er dus voor kiezen om die één grote muur te veranderen of juist een kleinere muur te behangen. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van de aanbieder van het behang en de collectie. Behangfabrikant Komar werkt bijvoorbeeld samen met National Geographic voor een speciale collectie fotobehang, die hierdoor iets duurder is dan de standaard collectie.

Goedkoop behangpapier versus vliesbehang

Als je besluit met behangpapier je muur een nieuwe look te geven, kun je kiezen uit verschillende materialen, waar ook prijsverschil tussen zit. Fotobehang is verkrijgbaar in papieren behang en vliesbehang, waarbij behangpapier goedkoper is dan vliesmateriaal. Beide zijn in diverse afmetingen en verschillende maten verkrijgbaar. Als je meer wilt lezen over de verschillen tussen deze soorten behang, kun je onze pagina´s over vliesbehang en behangpapier bezoeken.

Accenten in kamer met goedkoop fotobehang

Het kan zijn dat je eigenlijk niet de hele muur wilt behangen, maar alleen een accent in je kamer wilt aanbrengen. In dat geval kun je ook kiezen voor muurposters. Aangezien deze posters van een kleiner formaat zijn dan de muurbedekende behangen hebben ze als voordeel dat ze natuurlijk ook iets goedkoper zijn. Voor een uniek uiterlijk van je kamer kun je ook een keertje je deur decoreren in plaats van de muur. Zo ga je voor een nieuwe look zonder dat je de hele kamer op zijn kop hoeft te zetten. Met een deurposter creër je het verrassende effect dat je door de deur een andere wereld instapt. Ook deurposters zijn goedkoper dan de grote fotobehangen voor de hele muur.

Is fotobehang goedkoop? Zoals je hebt kunnen lezen is er voor elk budget een passende oplossing voor op de muur. Enthousiast geworden om met fotobehang een nieuwe look voor de muur te creëeren? Neem eens een kijkje in de gehele collectie van Muurmode.

Ps. Lees ook verder voor een exclusieve kortingscode voor alle producten op onze website........