Facebook Muurmode.nl Twitter Muurmode.nl Pinterest Muurmode.nl Instagram Muurmode.nl

You're currently on:

Foto op Hout Make a wish

Levertijd 3 a 5 werkdagen

Prijs (Incl. BTW): € 45,00

* Verplichte velden

3 Bepaal de gewenste uitsnede.
Beweeg de cursor over de foto en bepaal de uitsnede.

Extra informatie

Model nr HT_paardenbloem
Deze foto op hout combineert een mooie afbeelding van een paardenbloem met een spreuk. Met deze houten muurdecoratie lijkt het net of je elke dag de zaadjes van de bloem af kunt blazen en dus een wens mag doen. De natuurlijke kleuren, zorgen in combinatie met de houten ondergrond voor een stijlvolle decoratie!

Deze foto op hout wordt gedrukt op vurenhout. Dit houtsoort is geschikt om binnen te gebruiken, je kan de fotoprint op hout zowel ergens tegenaan zetten als ophangen want hij bevat een ophanghaakje. Let op dat kleuren in werkelijkheid altijd iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.

Voor de houten ondergrond worden planken van ongeveer 10 cm aan elkaar vast gemaakt. De foto wordt op horizontale planken geproduceerd. De foto wordt alleen op de voorzijde van de houten planken gedrukt, de zij- en achterkant behouden hun natuurlijke uiterlijk. Doordat hout een natuurproduct is en er verschillende planken aan elkaar zijn gezet, kan het zijn dat er kleine kiertjes tussen de planken zitten. Daarnaast zijn de maten geen exacte maten, deze kunnen in werkelijkheid iets afwijken. Maar dit alles zorgt er juist voor dat de foto op hout zijn natuurlijke, bijzondere uitstraling krijgt!

Aanvullende informatie

Voor andere maten, afwijkende teksten of een verschillend lettertype kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.