Facebook Muurmode.nl Twitter Muurmode.nl Pinterest Muurmode.nl Instagram Muurmode.nl

You're currently on:

Foto en tekst op hout Wish, dream, do

Levertijd 3 a 5 werkdagen

Prijs (Incl. BTW): € 55,00

* Verplichte velden

3 Bepaal de gewenste uitsnede.
Beweeg de cursor over de foto en bepaal de uitsnede.

Extra informatie

Model nr HT_wish
Dit houten bord combineert een mooie foto met tulpen met een inspirerende tekst. Origineel voor bijvoorbeeld in de gang of de studeerkamer.

Deze foto op hout wordt gedrukt op vurenhout dat vooraf bewerkt is met een white wash. Dit houtsoort is geschikt om binnen te gebruiken, je kunt de fotoprint op hout zowel ergens tegenaan zetten als ophangen. Doordat het hout eerst met whitewash is behandeld, zie je de noesten en nerven van het hout minder goed door de foto heen en zijn de kleuren echter en helderder.

Voor de houten ondergrond worden planken van ongeveer 10 cm aan elkaar vast gemaakt. Deze foto wordt op horizontale planken geproduceerd. De foto wordt alleen op de voorzijde van de houten planken gedrukt, de zij- en achterkant behouden hun natuurlijke uiterlijk. Doordat hout een natuurproduct is en er verschillende planken aan elkaar zijn gezet, kan het zijn dat er kleine kiertjes tussen de planken zitten. Daarnaast zijn de maten geen exacte maten, deze kunnen in werkelijkheid iets afwijken. Maar dit alles zorgt er juist voor dat de foto op hout zijn natuurlijke, bijzondere uitstraling krijgt!

Aanvullende informatie

Je kunt uit twee standaard maten kiezen, voor afwijkende maten kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor andere opties, bijvoorbeeld ayous hout voor buitengebruik of verticale planken ipv horizontale planken, kun je altijd contact met ons opnemen.