Facebook Muurmode.nl Twitter Muurmode.nl Pinterest Muurmode.nl Instagram Muurmode.nl

You're currently on:

3D bamboe wandpanelen - model Pixels

Op voorraad: Levertijd 1-2 werkdagen

Normaal: € 99,00

Nu: € 79,00

OF

Extra informatie

Model nr 3DPIX
Lijm exclusief lijm
Formaat Large
Kleur Wit
3DWalldecor panelen zijn een nieuw en innovatief concept waarmee muren op een originele en eenvoudige wijze omgevormd kunnen worden tot driedimensionale blikvangers. Het model Pixels, gemaakt van bamboe, bestaat uit allemaal pixelblokjes. Een mooie aankleding voor bijvoorbeeld een IT-bedrijf, maar ook passend in een strakke, moderne woonkamer.

Details 3D wandpanelen van bamboe
Een pakket 3DWalldecor bamboe panels bestaat uit 10 panelen met een totale oppervlakte van 2,1 m2. De genoemde prijs is voor de 10 panelen samen. Wall panels van 3DWalldecor vormen een unieke wandbekleding. Modulair, eenvoudig monteerbaar, en overschilderbaar. Verder zijn de panelen vervaardigd uit milieuvriendelijk bamboepulp, en uitermate geschikt voor voor het decoreren van wanden en plafonds in huiskamer, winkels-, horeca-, kantoor- en ontvangstruimtes.

Specificaties bamboepanelen:
- Afmeting per paneel: L 46 cm x B 46 cm x H 2 cm
- Materiaal dikte; 1,5 mm
- Vervaardigd uit bamboepulp
- Originele kleur: gebroken wit
- Overschilderbaar met muurverf
- Vlamvertragend, waterafstotend
- Gewicht: 250 - 300 gram per paneel
- Verpakking: 10 panelen per doos (2,1 m2 oppervlakte)
- Eenvoudige montage

3DWalldecor wandpanelen zijn niet alleen geschikt voor architecten, interieurstylisten etc, maar maken het ook voor particulieren mogelijk om eenvoudig onderscheidende wanden te creëeren. 3DWandpanelen zijn geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakten (zoals muren en plafonds). Door de spannende werking van licht en schaduw, worden muren hiermee eenvoudig omgetoverd in ruimtelijke blikvangers. Modulair behangen betekent zeer efficiënt gebruik van materialen en geeft je het ultieme gevoel van creatieve vrijheid! Kortom: Een uniek design product van een natuurlijk materiaal; bamboe.

Meer informatie alsmede veelgestelde vragen vind je op de speciale pagina over 3DWalldecor panelen.

Aanvullende informatie

Elk pakket bestaat uit 10 panelen. Kijk hier voor de bevestigingsinstructies van 3D wandpanelen